BAŞKAN ALAN SEBZE HALİNİ ZİYARET ETTİ

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan beraberindeki heyetle birlikte Sebze Halini ziyaret ederek esnaflarla buluştu.

BAŞKAN ALAN SEBZE HALİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Alan’a yoğun bir ilgi gösteren Sebze Hali Esnafları, bugüne kar her sorunlarına koşan Başkan Alan’la birlikte oldukları belirterek, “aksi nankörlük olur” dediler.

 

ALAN: SEBZE HALİ ESNAFI MORALİMİZİ BİR KAT DAHA YÜKSELTTİ

 

Başkan Alan, yoğun ilgi gördüğü Sebze Halinde moralinin bir kat daha yükseldiğini belirterek, “Bugün üye buluşmalarımız kapsamında ilimiz sebze halindeki esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Çok büyük bir ilgi gördük. Odamız 6. Grubunu oluşturan sebze hali esnafları her zaman yanımızda olmuştur. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na iki dönem bu gruptan seçilmiş olmanın mutluluğunu duymaktayım. Sebze Halimizin başkanlık dönemimizde bize ulaşan çeşitli sorunları vardı. Bunlar bakanlık düzeyinde ve yerel yönetim düzeyindeydi. Allah (c.c.)’ın izniyle bu sorunların çözümüne muvaffak olduk. 01 Nisan’da yapılacak olan seçimler sonrası nasip olur görevimize devam edersek, yine Sebze Hali Dernek Başkanımız ve buradaki tüm üyelerimizle birlikte el ele vererek çok daha güzel işler yapacağız. Burada bugün Hal esnafı moral ve çalışma azmimizi bir kat daha artıracak şekilde bizleri bağrına bastı. Bu gösterilen ilgi ve alakaya layık olmak en büyük dileğimizdir. 01 Nisan sonrası yine ben değil biz olmaya devam edeceğiz. Gözümüzün gördüğü hiçbir şeyden korkmadan bu şehrin sorunlarının çözümü noktasında dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Biz siyasetçi değiliz. Vaat verme gibi bir yaklaşımımız yok. Hizmet dönemimiz içerisinde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmuştur. Bunu tüm üyelerimiz görmekte ve gittiğimiz her yerde  çok şükür bu tabloyla karşılaşmaktayız.01 Nisan’da gurubumuzun oy pusulası mavi olacaktır. Tüm üyelerimizin teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle şahsım ve arkadaşlarım adına gösterilen bu yakın ilgi, güven ve teveccühe teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.