Başkan Alan'dan Elazığ'a Elazığspor Çağrısı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığspor'un yeni sezona bir an önce hazırlanması ve bu yıl da hedefinin şampiyonluk olabilmesi için başta Elazığ Valisi Ömer Toraman olmak üzere tüm Elazığ'a destek çağrısı yaptı.

Başkan Alan'dan Elazığ'a Elazığspor Çağrısı!

3. Lig’de bir başarı hikayesi yazarak play-off şampiyonu olup 2. Lig’e yükselen bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un yıl da aynı başarıyı gösterebilmesi adına yeniden hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacı var.

Bu kapsamda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan da Elazığ’a bir çağrı yaptı. Takımımızın başarısını koruması için desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Alan, bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

BAŞKAN ALAN: “ELAZIĞ’IN HAKKI SÜPER LİG’DİR”

Elazığspor’un önemli bir başarı ve mücadele ortaya koyarak 2. Lig’e yükseldiğini belirten Alan hakkımızın Süper Lig olduğunu vurgulayarak: “Biz 3’üncü Ligdeyken ligin başında Elazığspor maalesef olumsuz skorlar aldı, hatta ligin dibini gördük diyebilirim ama istemek almanın yarısıdır. Geriye mücadele kalıyor. Bizim futbolcularımız istedi, iyi niyetli bir şekilde gerekli mücadeleyi de aslanlar gibi verdiler. Şükürler olsun şu an itibariyle takımımız 2’nci lige çıktı. Bizim şehrimiz aslında Süper Lig’i hak ediyor. Burada 15 bin kişi maçları izliyor. Aileler geliyor, insanlar hanımıyla çocuğuyla geliyor. Bu durum çok güzel bir olay. Bu şehrin medeni bir şehir olduğunu gösteriyor.” dedi.

Başkan Alan'dan Elazığ'a Elazığspor Çağrısı!

“ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI ELİF GİBİ DİK DURDU”

 Elazığspor’un yeniden dirilmesi adına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çok ciddi riskler aldığını belirten Başkan Alan: “Ben İstanbul’a da gittim. Ordu büyük bir şehir, taraftarlarının İstanbul’da daha çok olmasına rağmen Elazığlı hemşehrilerimle iftihar ediyorum, gurur duyuyorum. O statta aslanlar gibi Elazığ’ın kılıcını salladılar ve o maçı 3-0 alarak Elazığ’ımıza hediye ettiler. Bizim yüzlerimizi güldürdüler, Allah da onların yüzlerini güldürsün. Tabi sıra bize geldi artık. “Elazığspor için ne yapabiliriz?” Şahin Şerifoğulları bu konuda çok ciddi riskler aldı. Çok ciddi sorunlar yaşadı ama Elif gibi dik durdu, takımı çıkardı.” şeklinde konuştu.

Başkan Alan'dan Elazığ'a Elazığspor Çağrısı!

“SAYIN VALİMİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUM”

Elazığspor’un bu yıl da hak ettiği noktaya gelmesi adına ciddi bir destek gerektiğini belirten Başkan İdris Alan, şu çağrıyı yaptı: “Bu konuda destekleri olan Milletvekilleri; Semih Işıkver, Gürsel Erol, Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı beyefendilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü Elazığspor siyaset üstü bir takım. Bizim olmazsa olmazımız, kırmızı çizgimi. Bu saatten sonra ne yapmamız gerekiyor? Takım 3’üncü ligden 2’nci lige çıktı. 2’nci lig için de para lazım. Bu Şahin Başkan’ı aşacak bir olay. Ben sizlerin vasıtasıyla Sayın Vali’mizi göreve davet ediyorum. Sayın Vali’m sağ olsun hiçbir maçı kaçırmadı. Bizimle beraber heyecanlandı, Elazığspor 2’nci lige çıktığında büyük bir mutluluk ve memnuniyet de duydu ve çok da dua etti. Ben buna şahidim. Ben sayın Valimizin öncülüğünde Milletvekillerimizin, ki zaten Vekillerimiz her açıklamada “biz Elazığspor’un her zaman yanındayız” diyorlar. Buna da şahidiz. Biz de Ticaret Odası olarak, Ticaret borsası olarak şehrin bütün ileri gelenlerinin bir çatı altında toplanması gerektiğini düşünüyoruz. Sayın Valimiz öncülüğünde toplanırsak ilimizin ileri gelen iş adamlarına, ilimizde ticaret yapan Yıldırım Holding, Cengiz Holding gibi büyük firmaların yetkilileriyle görüşerek 60-70 Milyon TL toplayabiliriz. Çok da büyük bir para değil. Burada Şahin Başkan’ımıza destek olmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. Elazığ bu mutluluğu hak ediyor. Şehrimiz 2020 depremini geçirdi. 2022’de yine bir deprem yaşadık. Yani bu maça gittiğimiz zaman mutluluğu hepimiz birlikte yaşıyoruz. Rabbim inşallah şampiyon olup yeniden süper lige çıkmayı nasip eder. Bu el birliğiyle olur. Birlik beraberlik içerisinde olur. Basınla, şehirde yaşayan herkesle birlikte olur. İşte bir imece, güzel bir kampanya oluşturursak; “ben bunu, şunu yaptım” şeklinde değil de hep birlikte küsmeden, kırmadan, darılmadan yapabiliriz.

Sayın Valim bizleri bu şekilde bir araya getirirse ben de Ticaret Odası Başkanı olarak ne gerekiyorsa onu yapacağımın taahhüdünü buradan veriyorum. Elazığ her şeyin en güzeline layık.”