Başka Sorum Yok?

CHP ve İYİ Parti, her adımları ve söylemleri ile eli kanlı terör örgütünün emrinden çıkmayan HDP'nin desteğini almadan seçim kazanamayacakları ve Cumhurbaşkanı ya da Akşener'in hayali olan başbakanlık koltuğuna oturamayacaklarını zannettikleri için bu kesimi küstürmemek adına her türlü yarenliği yapmaktan geri kalmıyorlar.

Başka Sorum Yok?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bunun son örneği ise Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3’üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu üç asker şehit, bir askerin ise yaralanması olayı ile ilgili sosyal medya paylaşımları oldu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, paylaştıkları taziye mesajlarında PKK terör örgütünü lanetleyemedi. Alçak saldırıdan PKK’yı sorumlu tutamayan Kılıçdaroğlu ile Akşener büyük tepki topladı.

Paylaşımlarda terör örgütü PKK'nın adını vermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hain saldırıyı 'patlama' olarak nitelemeleri, her iki partinin duyarlı tabanından da tepki aldı.

Sırf gelecekte oturmayı hayal ettiği makamlara ulaşmak için askerlerimizi şehit eden PKK’ya terör örgütü demekten sakınan bir insan, cumhurbaşkanı olsa ne yazar, başbakan olsa ne yazar. Bu tür siyasetçilerin bu ülkeye ve  bu millete ne faydası  olur?

 Dahası  kirli, karanlık ve küresel güçlerin taşeronluğunu yaparak bu ülkenin kalkınması önünde 40 yıldan beri engel olan  çevrelerin koltuk desteğiyle geldiğiniz o makamlarda  kime hizmet edeceğinizi sanıyorsunuz? Millete mi yoksa millete kastedene mi? Başka sorum yok.