Azim+Gayret+Başarı Ödül

Atandığında, Elazığ'a hiç bir katkısı olmayan, emeği ve alın teri geçmeyen bazı kişiler ile kendisini ilk saatten itibaren hatırlatıp nemalanma hesabını yapan bazı çevrelerin 'Elazığ'dan başka isim mi yoktu rektör yapılacak?' söylemleri arasından bir Hakimiyet Gazetesinin sesi gür ve net çıkmıştı 'durun kalabalıklar' diyerek.

Azim+Gayret+Başarı Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatırlayın o günleri.  

 Fırat Üniversitesi’ne Rektör olarak; öğrenciliğini Elazığ’da geçirmiş, profesörlük ünvanı alana kadar akedemik çalışmalarını Fırat Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirmiş Prof. Dr. Fahrettin Göktaş için hemen herkes aleyhte konuşur “Elazığlı bir isim neden rektör yapılmadı” klasik deşarj olma nümayişleri yaparken, bizler, bugüne kadar rektörlük yapan bazı Elazığlıların kendi yakınlarını üniversiteye almaktan başka hangi başarıları olduğunu sormuş ve Göktaş’ın atanmasının hem üniversite hem de şehir için büyük kazanım olacağını manşetten ve cesur cümlelerle dile getirmiştik.

Çok şükür  ki Prof.Dr. Göktaş bizi mahcup etmedi tam tersi hizmetleri ve başarılarıyla bizi gururlandırdı.Bu başarı sadece bizler tarafından değil saygın kurumlar tarafından da görüldü ve başarı ödüllendirildi.

Türkiye'nin Protokol Dergisi 'BY Protokol' tarafından düzenlenen 2021 yılı Avrupa Ödülleri'nin ikincisi İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi.Yapılan ödül töreninde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş “Yılın En Başarılı Rektörü” seçildi.

Rektör Göktaş’a ödülünü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu takdim etti.

 Yılın en iyi rektörü ödülünü alan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, görevinin birinci yılına sayısız hizmet sığdırmış, bununla da kalmayarak eski rektörleri açılış ve temel atma törenine çağırma nezaket ve inceliğini de göstermiş, hatta rakibini  yalnız ve arkada bırakmama adına protokolden bir adım geri çıkmıştı.

Prof. Dr.Göktaş, bundan sonra da şehrin dumanlı, paslı hava ve dedikodularından uzak sadece kendi hedef ve projelerine yoğunlaşıp bunları hayata geçirecek ve başarı üstüne başarı elde edecektir.

Bizler de Rektörümüzün bu başarısı için tebrik ediyor her zaman sizinleyiz diyoruz.