Artık Cenazeme Gelebilir

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in kendisi hakkındaki 'Artı 1 TV ve Sezgin Baran Korkmaz' iddiaları sonrası çılgına dönerek, 'Beni sırtımdan hançerledin. Cenazeme bile gelme' diyen Uğur Dündar söylediği laflarını unuttu ve çark etti.

Artık Cenazeme Gelebilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından Özdil'i 'yanlış anladığını' ve durumun bir 'canlı yayın kazası' olduğunu ifade eden Dündar, "Yılmaz Özdil benim kardeşimdir" dedi.

TELE 1 canlı yayınında konuya ilişkin açıklama yapan Dündar, söylediklerinin hepsinin üzerine sünger çekti ve beyaz bir sayfa açtı.

Kendisinin kast edilmediğini şimdi anladığını vurgulayan Dündar, "O anda bana gelen mesajlarda cevap vermem gerektiği söylenmişti. Ben bu durumda o tweete gördüm. Arkadaşlarım değerli kardeşim Yılmaz'la konuşmuş. Anlıyorum ki bir yanlış anlaşılma var. Benim bunun üstüne söyleyecek lafım olamaz. Mesele benim için bitmiştir. Yılmaz bundan sonra da benim için kardeşim olacaktır. Canlı yayın kazası olduğu için üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Görünen o ki birileri Dündar ve Özdil arasındaki polemiği bitirmeleri için uyarı da bulunmuş. Kimin ya da kimlerin uyarıda bulunduğunu bilmek çok zor değil aslında...

Ak Parti düşmanlığı etrafında birleşen ve ülke yararına yapılan hizmetleri dahi görmezden gelen çevrelerin desteğini alan iki gazetecinin böyle bir konuda ters düşmesi bizi aslında çok da şaşırtmıyor. Özdil'in paylaşımın da sözü geçen konuları iyi araştırmak varken Dündar'ın tepki vermesini manidar buluyoruz ve ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyoruz.

Aslında Uğur Dündar’ın bu parlamasını biraz da unutulmuş ve pabuçları dama atılmış bir gazeteci olma kompleksinden kaynaklanmasının dışa vurumuydu.

Yeni gazetecilerin kendisinden daha çok konuşulması ve kendisinin artık bu misyonunu  yaşıyla birlikte yitirmeye  başladığının psikolojik ruh hali ile böyle bir çıkış yaptı ve bir kaç gün de olsa gündemde kaldı.

Bu çıkışın ardından yine kendisine bazı vaatler verilmiş olacak ki çark etti ve söylediği sözleri unutarak bir nevi özür diledi ve birkaç gün önce “cenazeme bile gelmesin” dediği Özdil’e bu kez “kardeşim” deme erdemini(?) gösterdi.

Alkışlıyoruz…