Fırat Üniversitesi Hastanesi Temizlik Konusunda Vatandaştan Tam Not Aldı

Geçtiğimiz haftalarda Sakarya Adapazarı'ndan gelen ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği'nde babasını ameliyat ettiren bir vatandaş, temizlik konusunu CİMER'E taşıyarak teşekkür etti.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Temizlik Konusunda Vatandaştan Tam Not Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili yazısında; Klinikte çoğu hastanın ameliyatlı olduğu dikkatimi çekti, Ancak hastaların enfeksiyona açık olduğu bilinci ile hasta odalarını, koridorları, pencereleri büyük bir titizlikle temizleyen, hasta sağlığı açısından hijyene önem veren, her hastaya kendi hastasıymış gibi kibar ve nazik davranan ve “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek samimiyetle çalışan, gerçek bir vatan sevdalısı ve kocaman yürekli Sülbiye ŞEKER Hanımefendiye yürekten teşekkür etmesi üzerine Hastane yönetimi Temizlik Personeli ile bir toplantı düzenledi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi 6. kattaki konferans salonunda düzenlenen toplantıda Temizlik işleri sorumlusu Müdür Yardımcısı Ferit GÜNEŞ, temizlik Şefleri ve çok sayıda temizlik görevlileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ “ Pandemi dönemi gibi zor bir dönemde ön saflarda yer alarak bizleri gururlandırarak yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Temizlik konusu huzur ve güvendir. Sizler sayesinde biz bu güveni yaşıyoruz. İşiniz meşakkatli ve öz veri isteyen bir iş, sizlerde bu konuda hastanemize faydalı olmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki eksiklerimiz var ama bunu telafi etmeye çalışıyoruz” dedi.

Eksikliklerin giderilmesi konusunda karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantının sonunda,  örnek davranışı nedeni ile Temizlik Görevlisi Sülbiye ŞEKER’E çiçek taktim edildi.