Ali Şiş, Hakimiyet Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Erkan Bay/Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ali Şiş, Hakimiyet Gazetesi'ni Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Ali Şiş,Elazığ gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Şiş yaptığı açıklamada şunları ifade etti:“Basınımız bizim eksikliğimiz ve çalışmalarımız için önemli bir görev yürütüyor nedenle zaman zaman medyamızı ziyaret ediyoruz. Özel İdaremizin iş mevsimi açıldı ve yoğun günler geçiriyoruz. Gündemimiz kuraklık. Özellikle kırsal alanlarda yağışın eksik oluşu nedeniyle çalışmalar yapıyoruz.”dedi.

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle ağır hasar alan binaların yıkımlarının köylerde devam ettiğini ifade eden Ali Şiş,“Merkez de yıkımı kalan bir bina kalmadı. Sadece köyler de yıkım sürüce var. Yani Ağır hasarlı binaların yıkılması ile ilgili devletimiz bir irade ortaya koydu. Köylerde de olsa mutlaka yıkılacak. Önümüzdeki ay itibari ile ciddi bir seviyeye gelinecek. Bu yıl ilk defa sulamaya 7 milyon lira bütçe ayrıldı.DAP’tan gelecekler ile birlikte muhtemelen 10 milyon lira civarı olacak. Bu yıl su kaynaklarında ciddi bir sıkıntı var. “dedi.

Ali Şiş,“Seracılık ile ilgili çalışmalar var.Özellikle termal projeler de .Özel İdare de bu çalışmanın içinde yer alıyor. Sera ile ilgili 2 yıla kadar ciddi çalışmalar yapılıyor. Karakoçan’da da ciddi bir seviyeye gelindi. Kovancılar da hem turizm hem seracılık var. 2022 yılında somut çalışmalar olacak.”dedi.