Ak Parti'nin Genç Yüzü

Ak Parti'nin yeni bir zaferi, ekonomiyi düzletmek ve hayat pahalılığını düzletmekle birlikte seçimlerde milletvekili adayı göstereceği isimlere de bağlı.

Ak Parti'nin Genç Yüzü

Belki her biri kendi alanlarında başarılı olsalar ve  şehirleri için samimiyetle ve gayretle çalışsalar da siyasetin yıpranmışlığı ve eskiyen yüz handikabının bir yansıması olarak seçmenin tüm illerde yeni yüz beklentisi var.

Elazığ’da Ak Parti seçimlerde nasıl bir politika izleyecek ya da seçmenin beklentisine karşılık gelecek isimleri listesine koyacak mı bilmiyoruz ama bu mesele biz seçmenlerden çok Ak Parti’yi temsil ve partinin başarısını düşünen her bir yetkilinin önceliği ve görevi.

Elazığ’da özellikle oylarını almakta güçlük çekildiği ifade edilen gençlere ulaşmak ve onlarda bir sinerji oluşturmak amacıyla aday gösterilecek bir isimle güzel başarılar elde edilebilir.

Bu isimler arasında geçmişte Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, birçok seçimde SKM’de etkin görevler almış,  gençlerle birlikle önemli çalışmalar yapmış ve onların takdirini kazanmış Haydar Evliyaoğlu, isabetli bir tercih olur.
Başarılı bir siyasi geçmişi olan, geçtiğimiz yıl Elazığ Ak Parti İl başkanlığı için ismi Genel Başkan Erdoğan’ın önüne giden ve mülakata katılan Haydar Evliyaoğlu, inandığı davasına her noktada hizmet etmeyi şeref ve onur kabul eden bir teşkilat ve dava anlayışına sahip.

Ak Parti’nin gençlere ulaşmasında önemli bir isim olarak görülen Evliyaoğlu’nun yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olarak listede olması, partiye önemli katkı sağlayacak bir adım olacaktır.