Ak Parti- MHP İttifakını Destekliyoruz

Tamer ÖREN - Olası bir Ak Parti – MHP ittifakını desteklediklerini belirten BBP Elazığ İl Başkanı Alpay GÖKÇE 'BBP olarak bu birlikteliğe katkı sağlayacağız. Bizler de yerel teşkilatlar olarak atılan bu adımları isabetli görüyor, ülkemizin içinden geçmiş olduğu şu sıkıntılı süreç ve zeminde doğru olanın bu olduğuna kanaat getiriyoruz' dedi

 Ak Parti- MHP İttifakını Destekliyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi  Genel Başkanı   Mustafa DESTİCİ’nin  “Ak Parti – MHP ittifakına  destek vereceğiz”  açıklamasının üzerine  BBP Elazığ İL Başkanı  Alpay GÖKÇE genel merkezlerinin almış oldukları bu kararı desteklediklerini açıkladı.   Konuyla ilgili GÖKÇE yaptığı açıklamada “Hepinizin malumu üzerine aylardır partilerin ittifak yapma süreci kamuoyunda konuşuluyordu.. Geçtiğimiz günlerde MHP genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu konuda somut bir adım atarak önümüzdeki seçim sürecinde Ak parti ile birlikte hareket edeceklerini ifade etti.. Dün itibari ile Genel başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'de bu konuda açıklama yaparak Ak Parti, MHP ittifakına olumlu baktığını bu birlikteliğe Büyük Birlik Partisinin de katkı sağlayacağını ifade etti. Bizler de yerel teşkilatlar olarak atılan bu adımları isabetli görüyor, ülkemizin içinden geçmiş olduğu şu sıkıntılı süreç ve zeminde doğru olanın bu olduğuna kanaat getiriyoruz” diye konuştu.

BBP’nin safı;  ülke ve millet menfaatinin olduğu yerdir

Ülkemizin son birkaç yıldır asimetrik bir savaşın hedefi olduğun vurgulayan GÖKÇE “15 Temmuz darbe girişimi, PKK’nın iç savaş senaryosu, Suriye sınırımızdan gelen tehditler, ekonomik baskılar ile milli bekası tehdit edilmiştir. Devletin bekası, milletin selameti, ülkenin geleceği bu kadar risk altında iken partizanca, egosal yaklaşımların yanlış olacağına inanıyoruz. Büyük Birlik kadroları tarihin her döneminde devletçi, milli bir duruş sergilemiş biz, siz ayrışmasına, çıkar çatışmasına düşmemiş safını ülke ve millet menfaatleri noktasında belirlemiştir. Bugün yine önemli ve tarihi bir süreçten geçiyoruz. Mevcut dönem ülkemizin ikinci milli mücadele ve bağımsızlık dönemidir. Hal böyle olunca, ülke insanının kişisel ve partizanca çıkarlarını bir kenara bırakıp milli birlik ve milli şuur içinde hareket etmesi elzem hale gelmiştir. İçinden geçtiğimiz sarsıntılı ve fay hatları ile dolu olan bu sürecin güçlü bir iktidar ve güçlü bir lider ile geçilmesinin önemine inanıyoruz. Bizler de Elazığ il teşkilatları olarak Genel merkezimizin aldığı bu kararı destekliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızın da bu yönde olacağını duyuruyoruz” diye ifade etti.