Ak Parti Gazi Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Tolga Ağar, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Gazi Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ak Parti Gazi Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Tolga Ağar ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sahada ziyaretlerine devam ediyor. Bulut, Ağar ve Yıldırım şehrin en işlek noktası olan Gazi Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnafın sorun ve taleplerini dinlediler.

Esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekilleri özellikle yaşanan deprem sonrası sahada olarak vatandaşların depremden sonra yaşadıkları sorunları ve talepleri dinlediler.

“ÇOK SICAK BİR KARŞILAMA OLDU ÇOK BÜYÜK HAZ ALDIK”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili  Metin Bulut; “Bugün Gazi Caddesi’nde esnaflarımızın halini ve hatırını soralım istedik malum meclis tatile girdi. Meclis mesaisi yaparken bir siyasetçinin çalışma alanı daha dar oluyor ancak hafta sonları gelebiliyorduk ama şimdi tatil olduğu için meclis açılana kadara daha geniş zamanımız olacak. Bir siyasetçinin en çok keyif aldığı şeylerden bir tanesi seçmeni ile buluşmak bugün Gazi Caddesi’ndeki esnafımızla yaptık. Çok sıcak bir karşılama oldu, çok büyük haz aldık. Bazen il ile ilgili gündem konusu olan gündem maddeleri bazen ülke genelinde olan gündem konuları ile ilgili konuştuk.” Dedi.

“SİYASETÇİNİN ÖDEVİ ARTILARI OLDUĞU KADAR EKSİLERİ DE DİNLEMEK”

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ise açıklamasında; Bugün Gazi Caddesi esnafımızla buluştuk çok samimi sohbetler ettik inşallah ilerleyen günlerde tekrar geleceğiz ve diğer esnaf arkadaşlarımızı da ziyaret edeceğiz. Gerçekten sıcak bir gün ve sıcak bir karşılama ile karşılaştık. Siyasetçinin ödevi tabi ki artıları olduğu  kadar eksileri de dinlemek ve kendimize ona göre yol haritası çizmek. Dediğim gibi bugün tekrar dersimizi iyi çalıştık notlarımız aldık” ifadelerine yer verdi.

“BİZ ZATEN HEP SAHADAYDIK”

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “ Gazi Caddesi esnafımızn bir kısmını ziyaret ettik. Biz zaten hep sahadaydık bu kez daha farklı bir boyutta Milletvekillerimiz ile esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizim yapmamız gereken hizmetlerden bir tanesi bu, inşallah dokunmadık kimse kalmayacak şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Gazi Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi
Ak Parti Gazi Caddesi'nde esnaf ile bir araya geldi