AK PARTİ FARKI

Elazığ Hakimiyet Gazetesi Elazığ'ın önemli beldelerinden biri olan Yurtbaşında yapılan çalışmaları inceledi.

AK PARTİ FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başak Meral Gündüz/ Yurtbaşı Belediye Başkanı Mustafa Ergin’in vefatının ardından yapılan oylama sonucunda Beldenin yeni belediye başkanı olan Yasin Yılmaz’ın çalışmalarını Hakimiyet Gazetesi olarak yerinde inceledik.Elazığ’ın önemli beldelerinden biri olan Yurtbaşı Beldesi önemli hizmetler ile buluşmaya devam ediyor.Yurtbaşı Beldesi Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve başladığı günden itibaren önemli hizmetlere imza atmaya başladı.Başkan Yılmaz’ın ilk hizmeti Yurtbaşı Belediyesi’ne iki otobüsün alınmasını sağlamak oldu.Alınan yeni otobüsler vatandaşların hizmetine sunulurken yeni hizmetlerinde öncüsü oldu.

İTFAİYE ARACI ALINDI

Başkan Yılmaz daha sonra yurtbaşın da önemli bir eksiklik olan İtfaiye aracı için girişimlerde bulundu.Yaptığı girişimler sonucunda Yurtbaşına bir adet İtfaiye aracı kazandırıldı.

Başkan Yasin Yılmaz,sosyal medya hesabından. ’’Yeni itfaiye aracımız geldi belediyemize hayırlı olsun.’’ dedi.

SU KUYULARI AÇILDI

Başkan Yılmaz’ın önemli hizmetlerinden bir tanesi ise Yurtbaşı Beldesinde yeni su kuyuları açarak, su sıkıntısının yaşanmasına engel oldu. Yurtbaşı Belediyesi ekipleri ile yaptığı koordineli çalışma sonucunda 3’üncü sondaj kuyusunu da aktif hale getirdi.

 

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yurtbaşı Beldesinde uzun zamandır gündem de olan Doğalgaz konusunda çözüme kavuşturuldu.Gerekli girişimlerin yapılması sonucu Yurtbaşı için Doğalgaz çalışmalarına başlanıldı.Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, ’’Belediyemizde doğalgaz çalışmalarını başlattık belediye halkına hayırlı olsun’’ dedi.

KALDIRIMLAR VE YOLLAR YENİDEN YAPILIYOR

Elazığ’ın merkeze en yakın beldelerinden biri olan Yurtbaşın da kaldırım ve yollarda yapım çalışmaları devam ediyor.Yurtbaşına bağlı bütün yolların yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenirken,Başkan Yılmaz, ’’Yurtbaşında bulunan bütün yolları bitireceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.’’ dedi.

YENİ PARKLAR HİZMETE GİRDİ

Yurtbaşında vatandaşların rahat bir şekilde dinlenebileceği yeni parklar hizmete girdi. Başkan Yılmaz,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ’’Yeni parkla hayırlı olsun.’’ dedi.