BAŞKAN YANILMAZ, ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi'nde ki dönem arkadaşlarıyla bir araya gelerek hem hasret giderdi hem de onlara belediye hizmetlerine ilişkin gerçekleştirdikleri çalışmaları aktardı.

BAŞKAN YANILMAZ, ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehre kimlik kazandıran projeleri yerinde gezdirerek adeta bir rehber edasıyla arkadaşlarına kendisi aktaran Başkan Yanılmaz, konuklarının talep ve önerilerini de birebir dinleyerek fikirlerini aldı.

İlk olarak Harput’ta gerçekleştirdikleri kazı çalışmalarıyla hayat bulan tarihi mekânları ve El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı gezen konuklar daha sonra Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’ni, Cip ve Fethi Sekin Mesire alanlarını, Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayır Çarşısı, 15 Temmuz Spor Salonu, ELBÜS şarj istasyonu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı gezdiler.

 

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

Aralarında il dışından gelen hemşerilerimizin de olduğu konuklar belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalara hayran kaldılar. Özellikle yaşadıkları iller ile mukayese ettiklerinde Elazığ’ın çoğu büyükşehir belediyesinden bile daha hızlı mesafe kat ettiğini ifade ettiler.

Bölgesinin en büyük ve donanımlı hayvan hastanesini gezen konuklar yapılan hizmetin çok anlamlı olduğunu kaydetti. Konuklar arasında bulunan veteriner hekim Remzi Akdoğan ise ameliyathaneleriyle, hayvan barınak ve muayenehaneleriyle hastanenin gerçek bir sağlık kampüsü olduğunu kaydetti.