Ah... Ah...

Başlık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait. Yazıkonak'ta düzenlenen anahtar teslim töreni için 100 kişilik kapalı bir alan yapılmış ve sadece protokol alınmış. Oysa bu törene ve mutlu ana tanıklık etmek için o alana gelen 7 bin hemşehrimiz var.

Ah... Ah...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tabi siyaseti halkla birlikle yapan Cumhurbaşkanı bu hazırlığa pabuç bırakır mı? Bırakmadı tabi… Törene girmeden önce otobüsün üzerine çıktı ve çok sevdiği Elazığlılara seslendi.


Duygu ve düşüncelerini ifade etti ve “Şimdi ilimizde yapılan konutları bir izleyelim” dedi ve sağına, soluna ve arkasına baktı. 


Yapılacak konutları halka gösterecek LED ekranın kurulmadığını gördü ve şaşırdı. Önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a döndü. 


Bakan Kurum da bu düzeneğin kurulan dev etkinlik çadırı içerisinde kurulduğunu ifade etti. Erdoğan, daha dün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’a fazla yüklenmeden ilimiz milletvekillerine ve özellikle Metin Bulut’a dönerek; “ahhh, ahhh” diyerek tepkisini ve “bunu nasıl düşünmezsiniz” düşüncelerini izhar etmek zorunda kaldı.


Hem yapılan konutların halka gösterilmesi, çadırda yapılacak anahtar tesliminin dışarda kalan vatandaşa gösterilmesi için dışarıya bir ekran gerçekten gerekliydi. Bu hata belki cumhurbaşkanlığının organizasyonlarını kusursuz yapan ALTUS’un hatasıydı ama kabak bize patladı. 


Demek ki her profesyonelin de bir kusuru varmış. Tabi bunu da ancak Erdoğan yakalarmış. Ahhh… Ahhh..