Sorunlar Erdoğan'a ulaştı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ sevgisi ve sevdası bir başka. Bu duygularını her zaman ifade ediyor ve Elazığlılara minnettarlığını her fırsatta dile getiriyor.

Sorunlar Erdoğan'a ulaştı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Konuşmasında bunu bir kez daha vurgulu bir şekilde ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Bugüne kadar girdiğimiz her mücadelede yanımızda yer alan Elazığ’a, tüm Gakgoşlara selamlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum.”


Elazığlılara bu duyguları besleyen ve gariptir her bir Elazığlının da hiçbir etki altında kalmadan gönlünün bir başka attığı Erdoğan, hiç Gakgoların üzülmesini ister mi? Elbette istemez.. Hele hele yapılan hizmetlerdeki özensizlik, dikkatsizlik ve bürokratların duyarsızlıkları sebebiyle bunun yaşanmasına asla gönlü razı olmaz.


Erdoğan’ı onca yoğunluk ve her Pazartesi yaptığı kabine toplantısına rağmen Elazığ’a getirten duygu da karşılıklı bu sevgi ve saygıdır.


Çok sevdiği Elazığlıların sorunlarını dinlemeye geldi Erdoğan ama etrafına öyle etten duvarlar örüldü ki vatandaş ne doğru dürüst bir selam verdi ne de yaşadığı problemleri iletmeye fırsat bulabildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece önceden yetkililer tarafından belirlenmiş ve ne konuşacağı öğretilmiş hemşerilerimizle görüştü. Bu vatandaşlarımız da haklı olarak memnuniyetlerini ifade ettiler.
Oysa zaman zaman medyada olumsuzlukları ifade eden vatandaşlarımız var. Bu görüşlerin de Erdoğan’a iletilme fırsatı oluşturulabilirdi ama olmadı.


Yapılan konutlardan ve hizmetlerden memnuniyet elbette çok. Bu kışı kendi evlerinde ve sıcak aile ortamında yaşamak az bir mutluluk değil. Hele hele bir yıl boyunca konteyner ya da yakın akraba evlerinde göçebe misali yaşayanların mutluluğunu varın siz düşünün.


Yapılan güzellikleri ve önemli hizmetleri yok saymadan, onları ve bu hizmetleri yapan devletimize teşekkür yanında aksaklıkların devam ettiği konularda da vatandaşlarla görüştürülmemesi olmasa bile keşke bir brifing sunulabilseydi.


Korkmayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir hizmet ve şehre bir güzellik istemeye. İnanın siz bir adım gidin, o size ve söz ettiğiniz sorunun çözümüne on adım gelir. Yeter ki içi dolu, eskilerin deyimiyle efradını cami, ağyarını mani  raporlarla makul ve mantıklı taleplerle huzura çıkın...