AĞAR, BASKİL İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmaları çerçevesinde Baskil ilçesini ziyaret etti.

AĞAR, BASKİL İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ merkez Hicret Mahallesi’nde mahalle halkıyla iftarını açan Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, iftar programının ardından Baskil ilçesine geldi.

Baskil’de AK Parti ilçe teşkilatı önünde toplanan kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Ağar, kendisini karşılayan vatandaşları selamladı.

AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat eşliğinde ilçedeki esnafları ve kahvehaneleri ziyaret eden Ağar, esnaflar ve vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti.

Ziyaretler esnasında birçok vatandaş, “Çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun. Başarılar diliyoruz. Size çok güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ağar daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti ilçe Başkanı Hüsnü Kalkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar’a 24 Haziran seçimlerinde başarı dileğinde bulundu.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ise Baskil ilçesinin AK Parti’ye bugüne kadar çok büyük destek verdiğini anımsatarak, 24 Haziran seçimlerinde de AK Parti’nin Baskil ilçesinde büyük bir zaferle çıkacağına inandıklarını kaydetti.

 

TUTTUĞUNU KOPARAN VEKİL ADAYI

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar’ın aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Ben tuttuğumu koparırım” cümlesini hatırlatan Akmurat, “Bu sözünüzü duyunca ben şahsen çok memnun oldum, çok mutlu oldum. Sizi hem Elazığ hem Baskil çok sevdi. Tuttuğunu koparırım cümlesinin her zaman altını çizeceğim. Bu cümleye Baskil ilçesinin şiddetle ihtiyacı var.” diye konuştu.

 

“BASKİL KAYISISI VE SULAMA KANALLARINA

YÖNELİK HIZLI BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ.”

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimleri için vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ettiklerini belirterek, “Bu akşam da Baskilli hemşehrilerimizin misafiri olduk. Çok teşekkür ediyorum, çok sıcak karşıladılar. Bağırlarına bastılar. Kendileri ile seçimle ilgili görüşlerimizi paylaştık. Buranın kale olduğunu gördük. Tabiki biz de kaleye gerekli hizmeti seçimden sonra vereceğiz. Baskil bizim için önemli bir değer. Elazığ’ın önemli bir ilçesidir. Kayısısı ile meşhurdur. Dünyaca bilinir. Buna yönelik altyapı çalışmalarımız ve özellikle sulama kanallarına yönelik hızlı bir çalışma içerisine gireceğimizi hemşehrilerimize taahhüt ederim. Bizi sıcak karşıladıkları için ilçe halkımıza, parti teşkilatımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.(Bülten Haber)