AĞAR:' AZERBAYCAN BİZİM İÇİN HER HANGİ BİR ÜLKE DEĞİL'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Azerbaycan üzerinden Türkiye'yi sıkıştırmak isteyenlerin hesabını kitabını Türkiye'nin gücüne göre yapması gerektiğine işaret ederek,'Azerbaycan'a yapılan alçaklığı bir ilçemize yapılan bir alçaklık olarak algılarız'dedi.

AĞAR:' AZERBAYCAN BİZİM İÇİN HER HANGİ BİR ÜLKE DEĞİL'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağar, HDP’li Milletvekillerine yönelik operasyonu anlamlı bulduğuna dikkat çekerek, “0 gün verilen canların hesabını ha o gün, ha bugün işte devlet hesabı sordu.” dedi. 

 

Müttefik olarak görünen ülkelerin Akdeniz de petrolün olduğundan emin olmasından sonra arkamızdan iş çevirmeye çalıştığını belirten Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar,”  Çok farklı oyunlar oynayarak Türkiye’yi zor duruma düşürdüler. Yunanistan üzerinden bazı ülkeler bir takım kışkırtmalar da bulunarak Sevilla haritasını gündeme getirdiler. Bize karşı kışkırttığı ülkeleri masaya koyup bu defa aracı koymak istiyorlar.” dedi. 

 

KARABAĞI TEKRAR GARDAŞLARIMIZA KAZANDIRACAĞIZ 

Azerbaycanı ve Azerbaycan üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmak istiyorlar diyen Tolga Ağar, “Fakat yapamadıkları bir hesap var. Ermenistan’ın Azeri gardaşlarımıza yaptığı alçaklığı biz ilçemize yapılan bir alçaklık olarak algılarız. Azerbaycan bizim için her hangi bir ülke değil. Onlar bizim için iki millet tek devlet olan bizim hakikaten gardaşlarımız. İnşallah bu operasyonu devam ettirip kayıp ettiğimiz Karabağ topraklarını gardaşlarımıza tekrar kazandırabilirsek ne mutlu bizlere. Herkes hesabını kitabını Türkiye’nin gücüne göre yapmalı.” diye konuştu. 

 

HDP’LİLERDEN ELBETTE HESAP SORULACAKTI 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar,HDP’li Milletvekillerine yönelik operasyonların 6 yıl sonra neden yapılıyor gibi çocukça soruların sorulduğuna dikkat çekerek, “Türkiye Cumhuriyetinin gücünü sınırını kimse zorlamasın. O gün verilen canlar 300 okul,700 üzerinde yakılmış devlet binalarının hesabı elbette sorulacaktı. Ha o gün, ha bugün işte devlet hesabı sordu. Devlete ve Millete güvenip birlik olmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin bayrağı altında yaşayıp bu ülkenin nimetlerinden faydalanıp bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkanlar  hesabını  hukukun önünde vereceklerdir. “ dedi.