Afet, rahat et!

Deprem sonrasında vatandaşların zorunlu olarak en yoğun olarak kapısını aşındırmak zorunda olduğu kurum, Elazığ İl Afet Müdürlüğü oldu. Hak sahipliği, itirazların değerlendirilmesi, kura çekimleri, köy evlerinin durumları ve vatandaşlara yeterli bilgi verilmemesinden kaynaklı bilgi kirliliği ve bunun sonucu kamuoyunda gündeme gelen tüm eleştiri ve olumsuz yorumların kaynağı olarak gösterilen İl Afet Müdürlüğü artık yeni yerinde hizmet verecek. 

Afet, rahat et!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şimdiye kadar vatandaşın rahatlıkla ulaşabileceği İl Özel İdaresi binası yanında hizmet veren Afet Müdürlüğü, ulaşılması daha güç ve zor olan  Güney Çevre Yolu üzerinde yeni yapılan, içerisinde profesyonel Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinin ve kurum binasının bulunduğu AFAD yerleşkesine taşındı. 
Bu taşınma müdürlüğün çalışmalarına yeni bir sinerji sağlar mı bilinmez ama, halkın ulaşma güçlüğü sebebiyle yetkililer rahat bir nefes alacak gibi. Varsın sorunlar sosyal medyada ve kamuoyunda tartışılsın dursun. Çok mu önemli? Kaldı ki tüm aksaklık ve problemleri siyasilere boca edip çıkıyoruz kenara. Halktan, itirazdan hele hele tepkilerden uzak yeni yeni Afet İl Müdürlüğü şehrimize, ülkemize, balkanlara ve orta doğumuza hayırlı olsun.