ABD TERBİYE EDİLMEMİŞ BİR AYGIR

Erol KARA/Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, ABD'nin sadece kendi menfaatini düşünen insan haklarıyla, hukukla, hiç alakası olmayan Dünya'yı kasıp kavuran bir ülke olduğunu belirterek,' Türkiye sürekli ABD'nin yanında olmasına rağmen bir değeri olmadı. ABD terbiye edilmemiş bir aygır, bunun terbiye edilmesi lazım.' dedi.

ABD TERBİYE EDİLMEMİŞ BİR AYGIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD ‘nin Dünyayı kasıp kavurduğunu, İkiz kulelerin çöküşünden sonra,” Ya benimle berabersiniz, ye benim karşımdasınız” diyerek girdiği bütün ülkelerde kan ve göz yaşı bıraktığını söyleyen Hacıbekiroğlu, ‘’Batı ile biz bir yere varamayız. AB ile bizim bir projemiz olamaz. İslam birliğinin kurulması şarttır’’ dedi.

ABD’SİZ HİÇ BİR TERÖR ÖRGÜTÜ YOK

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu:” İslam birliği hem kendini koruma altına alacaktır. Hem de Batının karşısında bir güç oluşturup Batı için bir güç caydırıcı olması niteliğini taşıyacaktır. ABD sürekli ülkeleri işgal ediyor. ABD terbiye edilmemiş bir aygır bunun terbiye edilmesi lazım. Mevcut hükümet bunları hep stratejik ortak olarak gördü. Bu en büyük tehlike. ABD sadece kendi menfaatine düşünen insan haklarıyla, hukukla, hiç alakası olmayan kasıp kavuran bir ülke. Türkiye sürekli ABD’nin yanında olmasına rağmen bir değerimiz olmadı. PKK’nın, DAEŞ’in ve YPG’nin elindeki silah ABD silahlarıdır. Biz bunları biliyoruz. Dünyada ki bütün terör örgütlerinin mutlaka içinde ABD parmağı vardır. ABD siz hiçbir terör örgütü yoktur. Gözümüzün içine baka, baka stratejik ortak diyerek terör örgütlerine silah yardımı yapıyor. Bunlara güvenilmez, bunlara karşı koruma tedbirleri almalıyız.” dedi.

RUSYA VE İRANLA YAKINLAŞMAMIZ SEVİNDİRİCİ

Bizim terörist olarak gördüklerimizi ABD’nin terörist olarak kabul etmediğine dikkat çeken Hacıbekiroğlu,” Bu nasıl müttefiklik. ABD tarihinden bu ana sözünü tutmuş değildir. Kendi menfaatini bilir.  Bizim İslam birleş Milletlerini kurmamız artık elzemdir. Bunun biran önce kurulmaması gerekir. Mevcut Hükümet Rusya ve İran ile birlikte olup Ortadoğu da ki ABD canavarından bu bölgeyi koruması lazım. Onun için bu görüşmeleri ben olumlu bir adam olarak görüyorum. Çünkü artık küsle kavga ile bir yere varılamayacağını biliyoruz. İnşallah İran ve Rusya ile bir araya gelir hatta Esed ile bir araya gelerek el sıkışıp Ortadoğu coğrafyasını ABD’nin fitnesinden korumuş oluruz.” dedi.