1453'ten 2021'e Çok Şey Değişti

Bu yıl 34'üncüsü gerçekleşecek olan Best Model Türkiye yarışmasının eleme heyecanı İstanbul'daki bir otelde başladı. Elemelere katılan 196 erkeğin salonda yere oturduğu görüntüler ise sosyal medyada alay konusu oldu.

1453'ten 2021'e Çok Şey Değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elemelerin yapıldığı yarışmaya katılan yarışmacılar bir salonda bir araya gelerek toplu poz verdi. Kadınların ayakta erkeklerin ise yere oturduğu toplu fotoğraflar sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Tepki çeken görüntüler için "Yarışmacıları köle pazarındakiler gibi dizmişler" yorumları yapıldı.

Toplumumuzun zaman içinde uğradığı kültürel dezenformasyon, yukarıda sunduğumuz ve iki kareyle oluşturduğumuz illüstrasyon kadar güzel nasıl anlatabilirdik ki….

Günümüzde 7 düvelle mücadele içerisinde olan, etrafı her anlamda kuşatılmış Türk erkeğinin bugün sosyal medyada alay konusu olan bu halini gördükçe geleceğe olan ümidimizde kırılıp gidiyor. 

Elbette ki bu demek değildir ki hala vatan,millet ve  fetih bilinciyle kavrulan gençlerimizi tamamen kaybettik. Muhakkak ki onlar günün birinde görevin kendilerine gelmesini her daim hazır olarak bekliyordur. Ancak özellikle sosyal medya gibi küresel kullanım alanlarında Türk Erkeğinin bu şekilde yer alması 7 düvele de yapacakları için motivasyon sağlıyordur. Türkiye düşmanları; aslını, kimliğini, kültürünü, gücünü kaybeden Türk Erkeğinin anlatıldığı bu aciz fotoğrafa bakarak, daha fazla saldırmak için güç buluyorlardır şimdilerde.

İşte şanıyla, şerefiyle ve bütün heybetiyle İstanbul’un fethini kutlarken, bu şerefi kendisine nail eden Rabbinin önünde diz çöken Türk Erkeğinin, emperyalizmin önünde yarı çıplak   eğilen bir nesle ne olduğunu anlamadığımız bir şeye dönüşmesinin fotoğrafı…