1. Yıldönümü Etkinlikleri

Ülkemiz ve şehrimiz adına önemli, günlerin ve yıl dönümlerinin kutlanması etkinliklerini gördük de bir siyasi il başkanının göreve geldiğinin birinci yılını iki gün sürecek etkinliklerle kutlandığını da dünya gözüyle gördük ve şahitlik ettik. Artık ölsek de gam yemez, bu eksikliği öteki dünyada da hissetmeyiz.

1. Yıldönümü Etkinlikleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nedir bizi bu cümleleri yazmaya iten sebep? Buyurun okuyun cep telefonlarına gelen mesajı…

“Değerli Dava ve Yol Arkadaşlarım,

İl Başkanlığı görev süremin 1. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Milletvekillerimiz, Elazığ Belediye Başkanımız ve tüm teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla  11-12 Eylül 2021 tarihleri arasında İl Özel İdaresinin Sivrice’deki Sosyal Tesislerinde 2 günlük program yapılması planlanmıştır. Covid-19 hastası ve temaslılar hariç mazeret kabul edilmeyecektir. 

Tesislere 11.09.2021 Cumartesi günü saat: 11:00'de giriş,  12.09.2021 Pazar günü saat: 21:00 çıkış olmak üzere rezervasyon yapılmıştır.

Programın Detayları yarın teşkilat başkanımız tarafından gruplarda paylaşılacaktır. 

Bu mesaj, ilgililere gitti ve muhtemelen de hafta sonu icra edilecek.

Ak Parti’nin dün de değindiğimiz gibi ciddi eğitimlere ihtiyacı var. Dün nasıl değişik bağımlılıklara duçar kaldıkları ve bunun kendilerini nerelere savurduğunu somut delilleri ile dile getirmiş ve eğitim şart demiştik.

Bununla birlikte en uzun ihtimalle iki yıl sonra yapılacak seçimler için kaybedilen tabanı yeniden kazanmak ve en çok eleştiri alınan noktalara tedavi olabilecek yerel politikalar üretmek için hizmet içi eğitim toplantıları yapmak da gerekir ve yapılmalıdır.

Ancak bunlar yapılırken herhangi bir sebep düşürmeye ve hele hele yıldönümü etkinliklerine dönüştürmeye gerek yok.

Bugüne kadar böyle bir uygulama ne görüldü ne duyuldu. Bir kutsal davayı omuzlayan siyasi hareketin bir neferi olmanın ve bunu hakkıyla yerine getirmenin manevi sorumluluğunu yüklenip bu konuda rahat uyumayı bile kendine haram gören bir anlayış yerine, göreve gelmenin birinci yılını etkinliklerle kutlamak ve bunu teşkilat mensuplarına ilan ederek katılımı Covid-19 ve temaslı olma gerekçesi dışında şart koşmak, bu çağrının ulaştığı teşkilat mensupları ile samimi dava erlerine haksızlık olmaz mı?

Ak Parti’de eğitimin adı da soyadı da sebebi de sonucu da bu kutsal dava ve onun ilke ve umdeleri olmalı.