Ziver Holding'in Gücü Şehrin Gücüdür

Birkaç kez bu köşelerden yazdık, çizdik ve halkımızı bilgilendirdik.

Ziver Holding'in Gücü Şehrin Gücüdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptıkları başarılı işlerle alanlarında öne çıkmış, kazandığını  hemşehrileri ile paylaşmak için yarışan firmalarımıza değil söz söylemek, destek ve cesaret vermek lazım diye…

İlimizden doğan ve bugün ülkenin saygın kurumları arasında yer alan Kolin İnşaat, Gülsan İnşaat, Açılım İnşaat, Tetiş Yapı, Final gibi markalaşmış firmalarımızın başarılarıyla gurur duyduğumuz gibi son yıllarda ülkemizdeki önemli projelere  imza atan Ziver Holding’le de gurur duyuyoruz.

Kamu ihalelerine girerek rekabetçi bir ortamda diğer firmalarla yarışan ve çoğu kez ihale kaybeden Ziver, uygun teklifi verdikleri işleri de alarak tamamlıyor ve sorunsuz teslim ediyor.

Hangi saikle ve hangi karanlık oda görüşmeleriyle herkesin malumu bazı asparagas haberlerle bu firmamızın yıpratılması, ona zarar değil güç veriyor. Zira Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, atılan çamurla yıpranacak, altında kalacak bir isim değil.

Rüzgârın kayadan toz alamayacağı gibi bilinçli üretilen ve servis edilen haberlerin de Ziver Holding’e zerre zararı olmayacaktır.

Ziver Holding, kendileri hakkındaki asılsız ve yanlış haberlere karşı yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin kalkınması için milli projeler üreten, emekten yana, hak ve hukuka uygun çalışmalarını açık ve şeffaf şekilde sürdüren Ziver Holding’i kendisine malzeme etmeye çalışan kişilere sadece hukukun ilkeleri çerçevesinde cevap vermeye devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz” diyerek son noktayı koydu.

Şehirde birçok hizmeti, eseri ve yardımı olan Ziver Holding’in daha da büyümesi ve bunların artması şehrin faydasına olacaktır.