Zayıf Akım Sektöründe Elazığ Markası

Genel merkezi Elazığ'da bulunan Ares Doruk Group  zayıf akım sektöründe  kısa sürede ülke genelinde söz sahibi olmayı başardı.

Zayıf Akım Sektöründe Elazığ Markası

Elazığ’da faaliyet gösteren Ares Doruk Group başarı basamaklarını hızla tırmanarak sektöründe ülke genelinde tercih edilen firmaların başında geliyor. Ares Doruk Group Yönetim Kurulu Başkanı  Emrah Yıldız ülke genelinde birçok şantiyede zayıf akım alanında hizmet verdiklerini ifade ederek ürün satış alanında da yurt dışında da emin adımlarla büyümeye devam ettiklerini dile getirdi.

Zayıf Akım Sektöründe Elazığ Markası

 Şirketlerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Yıldız “  Ares Doruk Group 2015 yılında kuruldu.  Her yıl daha da büyüyerek zayıf akım alanında hizmet veren  söz sahibi sayılı şirketler arasında kısa sürede yerini aldı. Nedir zayıf akım diye açılımını yaparsak  kamera, yangın, ses, acil anons ve data sistemlerini kapsıyor. Switchleme, kablolama, bina sonlandırmaları gibi süreçleri yönetiyor.  Teknik hizmetlerimizin yanında ürün tedariği konusunda da hizmet veriyoruz. Sektöre yön veren söz sahibi birçok firmanın distribütörlüğünü yapıyoruz. Onların ürünlerini pazara sunuyoruz” dedi.

Zayıf Akım Sektöründe Elazığ Markası

HER GEÇEN YIL HİZMET SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR

Yıldız “2015 yılından bugüne kadar birçok projeye imza attık.  Elazığ, Denizli, Gaziantep ve İzmir’de AFAD binalarının zayıf  akımı işlerini yaptık. İskenderun Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonunun işlerini yaptık. Yine Elazığ, Ankara, İstanbul, İzmir, Hatay,  Malatya ve Kahramanmaraş, başta olmak üzere bir çok ilde  spor salonu, öğrenci yurtlarının ses, yangın, kamera ve data sistemlerini bitirdik. Yine TOKİ Genel Müdürlüğü’nün birçok şantiyesinin zayıf akım işlerini yaptık yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ÜRÜN SATIŞLARINDA YURT DIŞI PAZARINA DA AÇILDIK

Teknik destek hizmetlerinin yanında  başta kamera ve yangın alarmları olmak üzere ürün satışı da yaptıklarını dile getiren Yıldız “ Zayıf akım ürünlerinde Doğu ve Güneydoğu’da  Pazar ağımız oldukça genişledi. Sahada personellerimizle satış gerçekleştiriyoruz.  Buradaki başarımızdan aldığımız güçle Azerbaycan ve KKTC’de de başta güvenlik kameraları ve switch olmak üzere  ürün satışı yapmaya başladık. Yakın zamanda Irak piyasasına da gireceğiz. Altyapı çalışmalarımızı yaptık. Görüşmelerimiz devam ediyor” diye kaydetti.

Zayıf Akım Sektöründe Elazığ Markası

BAŞARIMIZ TAÇLANDIRILDI

Yıldız “ Çin merkezli  UNV şirketi tarafından2023 yılında  yapılan ödül töreninde 10 şirket arasından bize “Değer  Katan İş Ortaklığı” ödülüne layık görüldük. Bu ödül UNV tarafından bize verilmesi son derece önemli çünkü; UNV sektöründe öncü ve köklü bir marka, diğer kamera şirketlerine göre ilk defa IP tabanlı kamerayı bulan geliştiren bir marka, sektörde söz sahibi olan büyük bir markadan ödül almak şirketimiz açısından gurur ve önemli bir gelişme oldu” diye aktardı.

2023 YILINDA ANKARA’DA ŞUBE AÇTIK

Şirketlerinin her geçen yıl büyüdüğünü vurgulayan  Yıldız “ Bu kapsamda 2023 yılında Ankara’da da şube açma isteği duyduk. Bölgelerdeki talebe yetişme adına iş yükümüzü de ikiye bölmüş olduk.  Ankara’ İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yaptığımız işlere oradan gönderdiğimiz teknik ekiple ve ürünleri Ankara şubesi üzerinden yürütüyoruz ki şuan Ankara’da çok fazla devam eden okul projemiz var. İstanbul’da yapımı devam eden hastanemiz var. Büyük sitelerin güvenlik, servis hizmetlerini gerçekleştiriyoruz.  Yine kafe ve restoran gibi  birçok işyerini bitirdik teknik destek vermeye devam ediyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.