Zam Yerine Şezlong Versek!

Hakimiyet olarak, Ak Parti'ye en çok zarar verenlerin Ak Partililer olduğunu hep söyleyegeliriz.

Zam Yerine Şezlong Versek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte size  son iki örnek:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Bakanlığı tarafından işletilen halk plajlarındaki şezlong ve şemsiye hizmetlerinin emeklilere ücretsiz sunulacağını belirtmesinin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de  "Emekliye 25 bin lira verilerek çözülse dünyada fakir ülke kalmazdı, herkes bolca para verir problemler biterdi. Çözüm ürünü, malı, istihdamı artırmak. Topyekün ülkece bir karar vermeliyiz" dedi.

En çok emeklilerden darbe alan, 31 Mart seçimlerinde emeklilerin hışmına uğrayıp çok sayıda belediyeyi kaybeden Ak Partinin sözde emeklilere iyilik yapma adına onlarla dalga geçer gibi açıklamalar yapması ne siyasetçi ne de akıllı bir adam işi mi Allah aşkına.

Sinema indirimi gibi kamuoyundan yine büyük bir tepki alan Turizm Bakanına hatırlatmakta fayda var ki emekli bırakın tatile, tiyatroya ve  sinemaya gitmeyi, çocuğuna torununa harçlık dahi veremeyecek, kirasını ödeyemeyecek, açlık sınırının çok altında çay simit dahi yiyemeyecek bir durumda.

Bir yanda emeklilere zam yapmak doğru değil diyecek, bir diğeri de emeklilere ücretsiz şezlong vererek emeklilerin sözde gönlüne girmeye çalışacak.  Aman Allahım sana geliyorum…

Ve işin ilginç tarafı bu sorunu çözemeyecek  isimler hala Ak Partinin üst makamlarında hatta bakanlık koltuğunda oturmaya devam edecekler.  Demek ki Ak Parti’ye yön ve rota çizen üst akıllar da iflas etmiş ve düşünce kısırlığına düşmüş durumda. Milletin aklıyla dalga geçer açıklamalar yapan bu kadro ve  bu sorumsuzluklarla Ak Parti nereye koşuyor anlayan beri gelsin…