Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak'tan Hakimiyet'e Ziyaret

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak ve Zafer Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret etti.

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak'tan Hakimiyet'e Ziyaret

Düzenlenen ziyarette açıklamalarda bulunan Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan; “Zafer Partisi olarak Türkiye’nin 79 ilinde seçime gireceğiz" dedi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan; “Sadece Kars ve Iğdır’da Dem Partisi adayının kazanma ihtimali olduğundan milliyetçi oyların bölünmemesi için bize yakın hangi parti güçlü ise onu destekleyeceğiz. Elazığ’ın bütün ilçelerinde aday çıkaracağız.

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak'tan Hakimiyet'e Ziyaret

“80 GENÇ KARDEŞİMİZ BİRDEN PARTİMİZE ÜYE OLDU”

Elazığ Belediye Başkanı adayı çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunu açıklayacağız. Partimize gençlerimizin yoğun ilgisi var. Geçtiğimiz hafta içinde 80 genç kardeşimiz birden partimize üye oldu. Gençlerin katılımlarını parti olarak çok istiyoruz. Anayasanın ilk 4 maddesini değişmez olduğunu kabul eden Atatürk’ün gençliğe hitabesini kendisi için kılavuz olarak gören her kesimden insanımızı partimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“HER GÜN ÜLKEMİZE BİN – BİN 500 SURİYELİ VE AFGAN MÜLTECİ ÜLKEMİZE GİRİŞ YAPIYOR”

Mustafa Doğan; “Özellikle partimizin 13 milyon mültecinin misafirliğinin bittiğini ve evlerine gitmesi gerektiğini düşünüyoruz. Onların davranışları, yapıları bizim örf, adet ve geleneklerimizle bağdaşmıyor. Ülkemiz için mülteciler çok ciddi bir tehdit haline geldi. Örneğin Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli sayısı Türk nüfusun birkaç katı oldu. Diğer bölgelerde de zamanla böyle olacak.  Elazığ’da Sanayi Mahallesi, Çarşı Mahallesi ve Nailbey gibi mahallelerde Suriyelerden geçilmiyor. Bu ilimiz için çok önemli tehdit. Bir iki yıl içinde kadınlarımız kızlarımız çarşıda rahat gezemeyecekler. Çünkü ülkemiz katil, sapık ne olduğu belirsiz kişiler ile oldu.  Her gün ülkemize bin – bin 500 Suriyeli ve Afgan mülteci ülkemize giriş yapıyor. Bu ilerleyen yıllarda iç savaşa kadar gider. Bu konuda her vatandaşımızı partimizi desteklemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.