Yüze Vurur İfadesi…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Elazığ ile ilgili güzel duyguları ve şehrimize olan tutkusunu, Fuar ve Kongre Merkezindeki İl Koordinasyon toplantısında kendi ağzından ve güzel cümlelerle duyduk ve gerçekten mutlu olduk.

Yüze Vurur İfadesi…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Kurum’un Elazığ’a olan bu olumlu ve güzel duygularının oluşmasında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın payı ve katkısı oldukça fazla.

24 Ocak 2020 depreminde ilimize gelerek iki ay kalan, sonrasında da yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla sık sık ilimize gelen Bakan Kurum ile Başkan Şerifoğulları  arasında bu dönemde hem güzel bir dostluk hem de hizmet etmede güzel ortak bir frekans  ve heyecan yakalanmıştı.

Hem deprem süreci hem de ilk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı döneminde oluşan ve samimi ve sahici bir dostluğa dönüşen bu uyum, Bakan Kurum’un son Elazığ ziyaretinde Şahin Başkanla olan bir diyaloğu ve bunun resim karelerine yansıyan görüntüsüyle de bir kez daha tescillendi ve ebedileşti.

Bu resim ve yüzlerdeki ifadelere bakınca Şahin Başkan ile Bakan Kurum’un aynı ekipte, aynı hedefe koşan ve ikisinin de derdi Elazığ ve şehir insanının mutluluğu olan bir güç birliğini resmettiği çok net olarak görülüyor.

Şehri için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Karayolları arsası başta olmak üzere çok sayıda talepte bulunan Başkan Şerifoğulları’nın Bakan  Murat Kurum’la olan bu samimi ve hasbi dostluklarının şehre en güzel hizmetler olarak yansıyacağından ve muhabbetten hizmetin hâsıl olacağından hiç şüphemiz yok.