Yusuf Ensar: 'Hiç kimse rahat değil!'

Elazığspor'un genç kanat oyuncusu Yusuf Ensar Poyrazlı, devam eden yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu

Yusuf Ensar: 'Hiç kimse rahat değil!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig’de sezona sıkıntıların gölgesinde altyapıdan alınan futbolcularla hazırlanan Elazığspor’da genç kanat oyuncusu Yusuf Ensar Poyrazlı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon çıktığı 31 maçta 3 gol kaydeden 19 yaşındaki oyuncu, transfer yasağı kaldırılamadığı için takımın en büyük kozlarının başında geliyor.

“HEP BİR DÜŞÜNCE İÇİNDEYİZ”
Sezona iyi hazırlandıklarını kaydeden Yusuf Ensar, “Takım olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Sıkıntılar var evet söylenecek söz yok. İnşallah güzel olur tek temennimiz bu. Yeni sezon için hep bir düşünce içerisindeyiz, ne olacak ne bitecek kimse rahat değil. İnşallah Elazığspor bu durumun da altından kalkacaktır” dedi.

“KÖTÜ AYRILMAK İSTEMEM”
Elazığspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğunu anımsatan genç oyuncu, “İleride neler olur bilinmez. Eğer gideceksem de beni ben yapan kulüpten kötü bir şekilde ayrılmak istemiyorum. Küme düşmek hepimizi çok üzdü ama biz elimizden geleni yaptığımız için içimiz rahat. Taraftarlar, Allah razı olsun hepsinden bizi hep desteklediler. Özellikle Elazığ çocuklarına kardeşleri gibi davrandılar onları çok seviyoruz her konuda yanımızda durdular. Onlar bu durumdan daha çok etkileniyor. Tek sevdaları Elazığspor ve bu durumda olması onları daha çok üzüyor. Şehrimizin büyüklerine söyleyeceğim tek söz bu takıma sahip çıkmaları” ifadelerini kullandı.