Yumakgil'den 'devam' mesajı!

Bordo-Beyazlı ekibimizde, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası kazan kaynıyor. Başkan İrfan Yumakgil, Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu'ya değerlendirmelerde bulundu

Yumakgil'den 'devam' mesajı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, maçın ardından istifa sesleri yükselmeye başladı. Taraftarların istifaya davet ettiği başkan İrfan Yumakgil, Hakimiyet Gazetesi’ne özel değerlendirmelerde bulundu. Yönetim Kurulu’nun istifalarının cebinde olduğunu söyleyen Yumakgil; “Bizim istifamız çözüm değil. Delegelerin hiç biri futboldan anlamıyor. Bizim hedefimiz 1 Kasım’a kadar devam edip, ondan sonra bırakmak. Çünkü hukuki olarak bu tarihe kadar delegelerin kulübe üyelik aidatlarını ödemesi gerekiyor. Aidatlarını ödemeyen delegelerin üyeliklerini iptal edeceğiz ve gerçek futboldan anlayan delegeler kalacak. Yönetim kurulunun istifaları cebimizde. İstifa etsek bu süreçte kulübe ihanet etmiş oluruz. Yarın yönetim kurulumuz ile bir araya geleceğiz ve daha sonra basın toplantısıyla izleyeceğimiz yol haritasını belirleyeceğiz” dedi.

“ARA DÖNEMDE AMATÖR FUTBOLCULAR KAZANDIRACAĞIZ”

Takımın transfer yasağının devam ettiğini kaydeden Yumakgil, “Malumunuz 20 Eylül’e kadar Kulüp Lisansı’nı almamız gerekiyor. Yoksa -3 puan riski var. Ondan sonra -12 puan tehlikesi bulunuyor. Bir çözüm üretmemiz gerekiyor. Şöyle bir yolda izlenebilir. Ara dönemde dünya çapında amatör futbolcuları önce altyapıya, sonra da A takıma kazandırabiliriz. Bu sıkıntıları giderebilecek bir aday ben göremiyorum. Vali bey ve belediye başkanımızdan randevu istedik, randevu verirlerse oturup istişare edeceğiz.” şeklinde konuştu.