YRP İl Başkanı Av. Karakuş: 'Olgunlar'da hizmet eziyete dönüşmüş'

Yeniden Refah Partisi 'Mahalle Buluşmaları' programlarına aralıksız devam ediyor.

YRP İl Başkanı Av. Karakuş: 'Olgunlar'da hizmet eziyete dönüşmüş'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her Cuma günü bir mahallede gerçekleştirilen programın bu haftaki durağı Olgunlar Mahallesi oldu.
Elazığ Yeniden Refah Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı ile  Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Olgunlar Mahallesi’ne daha önce gelme planlarına rağmen, altyapı çalışması sonrası gelmeyi düşündüklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Olgunlar Mahallesi'ndeki esnafımız ve bulvar üzerinde oturan hemşirelerimizden o kadar çok talep ve telefon geldi ki bu mahalle programımızı öne almak zorunda kaldık  ve bugün gelerek buradaki problemi bizzat yerinde gördük. Şunu samimiyetle belirtmek istiyorum ki esnafımız buradaki çalışmanın 3 aydır bir türlü bitirilemediğini ve yine tam 8 defa bulvarda farklı firmalar tarafından kazılar yapıldığını ve önümüzün kış olduğunu, buradaki çalışmaların bitmediği takdirde perişan olup dükkânlarına kilit vuracaklarını dile getiriyorlar. Esnafımız, bu bir türlü bitmeyen, bitirilemeyen altyapı çalışmaları sebebiyle  üç aydır herhangi bir ticari faaliyet yapamadıklarını ifade ediyorlar.  Buna rağmen kira, fatura ve Bağ-Kur pirimi ödediklerini  ve mağdur olduklarını dile getirdiler. Biz de bu mağduriyeti bizzat yerinde gördük. Esnaflarımız ve mahalle halkının hangi durumda olduğuna şahit olduk.”

“HİZMET YAPAYIM DERKEN EZİYET YAPILIYOR”

Bu mahalle ve 6 mahalleyi şehir merkezine bağlayan araç ve yaya trafiği oldukça yoğun bu bulvar üzerinde bir hizmet yapılmak istenildiğini dile getiren YRP İl Başkanı Karakuş; “Fakat bir hizmet yapılırken, buradaki esnafımızı ve vatandaşlarımızı bitirmememiz gerekiyor. Bir hizmet ancak bu kadar koordinesiz, bu kadar denetimsiz ve ancak bu kadar üç ay süren bir eziyete dönüşebilir.  Biz özellikle Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerfoğulları’ndan buradaki esnafı ziyaret etmesini ve sorunları yerinde görmesini istiyoruz. Yine bu bulvarın yağışlar başlamadan  10-15 gün içerisinde bitirilmesi çağrısında bulunuyoruz. 

“EN MAĞDUR MAHALLE OLGUNLAR”

Mahalle buluşmaları kapsamında bugüne kadar birçok mahalleyi ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Karakuş; “Bizler parti olarak bütün mahalleleri geziyoruz. Birçok mahallemizde de benzer sorun ve problemler yaşanıyor. Ancak Olgunlar Mahallesi esnafları ve halkı kadar mağdur edilmiş bir mahalle ve esnaf görmedik” dedi.

YRP İl Başkanı Av. Karakuş: 'Olgunlar'da hizmet eziyete dönüşmüş'

YRP İl Başkanı Av. Karakuş: 'Olgunlar'da hizmet eziyete dönüşmüş'

YRP İl Başkanı Av. Karakuş: 'Olgunlar'da hizmet eziyete dönüşmüş'