Yolcular Gölgelik Arıyor !

Tamer ÖREN - Elazığ'dan merkez beldelere gitmek için otobüs bekleyen  vatandaşlar güneşin kavurucu etkisinden kurtulmak için gölgelik  ararken yetkililerden durak istediler

Yolcular Gölgelik Arıyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamer ÖREN - Elazığ’dan merkez beldelere gitmek için otobüs bekleyen  vatandaşlar; güneşin kavurucu etkisinden kurtulmak için gölgelik  ararken yetkililerden durak istediler.

Orduevi üst kavşağından  merkeze bağlı Akçakiraz, Mollakendi, Yazıkonak ve Yurtbaşı beldelerine  gitmek isteyen  vatandaşlar aşırı sıcak havaların yaşandığı bugünlerde araç beklerken sıcaktan etkilenmemek için çareyi  ağaç gölgelerinde buldu. Güneş ışınlarının etkisinin yoğun olarak hissedildiği 10:00  ile 17:00 saatleri  arasında otobüs beklerken vatandaşlar sıcaktan bunaldıklarını belirterek yetkililerden gölgelik talep ettiler.  Otobüs beklerken aşırı sıcaktan bunaldıklarını ifade eden vatandaşlar “  Orduevi kavşak çalışmaları devam ettiği için otobüslerimiz üst kavşaktan hareket ediyor. Eskiden binaların gölgelerinden faydalanabiliyorduk. Fakat; şuan böyle bir imkanımız yok. Orta refüjdeki ağaçların altında  yer bulabilirsek orada bekliyoruz.  Sadece sıcak havada değil sonbahar da  yağışlardan sığınmak içinde yer arayacağız. Yetkililerden burada bir durak ve gölgelik yapmasını istiyoruz” dedi.