YILIN EN BAŞARILI BAŞKANLARI LİSTESİNDE MÜCAHİT YANILMAZ'A BÜYÜK DESTEK

Erkan BAY/Belediyeler Birliği tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı'nı seçmek için internet üzerinden oy verme işlemi başladı.

YILIN EN BAŞARILI BAŞKANLARI LİSTESİNDE MÜCAHİT YANILMAZ'A BÜYÜK DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oylama iki etaptan oluşacak. İlk etap oylamalar 30 gün sürecek ve Türkiye’deki 7 Bölgenin en iyi Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı, İl Belediye Başkanı, İlçe belediye Başkanı ve Belde Belediye başkanı seçilecek.

7 Bölgenin birincileri  2 etap da oylama da 15 gün boyunca tekrar halk tarafından oylamaya tabi tutulacak.

15 günün sonunda oylamalar son bulacak ve Türkiye’nin En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı, İl Belediye Başkanı, İlçe belediye Başkanı ve Belde Belediye Başkanı seçilmiş olacak.

 

Oylama sonucunda ödüle hak kazanan belediye başkanları  3-Mart-2018 tarihin de Ankara MEB Şura Salonunda halka açık törenle ile ödüllerini alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlar Kurulu üyelerinin davet edileceği ödül törenine eski yeni 1500 katılımcı belediye başkanı bekleniyor.

Düzenlenen yılın en başarılı Belediye Başkanı kategorisinde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da yer alıyor.

 

Yarışmada oy vermek isteyen vatandaşların,www. http://baskanlarodul.com/ adresinden giriş yaparak Doğu Anadolu Bölgesi  seçeneğini tıkladıktan sonra Elazığ Belediyesini seçmesi gerekiyor.

Kısa sürede açılan oy verme işleminde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,Doğu Anadolu Bölgesi kategorisinde yer alan Belediye Başkanları listesinde aldığı oylar ile 1.sırada yer alıyor.

Oy vermek için http://baskanlarodul.com/ adresine buradan giriş yapabilirsiniz.