Yıldırım: Transferlerimizi Açıklayacağız

2024-2025 Sezonu için çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren Çimentaş Elazığspor'da transfer çalışmaları ivme kazanıyor.

Yıldırım: Transferlerimizi Açıklayacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çimentaş Elazığspor’da yeni sezon için mücadele vereceği 2. Lig Kırmızı grupta güçlü bir kadro ile zirve mücadelesi vermeyi planlayan Bordo Beyazlı Yönetim bu doğrultuda takıma transferlerini düşündükleri isimler ile görüşmelerine devam ediyorlar.

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım; “Yeni sezon için takımımızın ihtiyacı olan mevkilere Teknik Direktörümüzün da talepleri ile transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sportif Direktörümüz ile birlikte yaptığımız bu çalışmalarda beş altı oyuncu ile anlaşma noktasına gelmiş bulunuyoruz. Bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak ve transfer tahtamızı açtığımız anda sözleşme imzalayacağız.  Bu dönemde takımımızın kadrosuna gerekli takviyeler yapılarak lig öncesi hazırlık kampına katılacaklar. Böylece lig öncesi takımımız tam kadro olarak hazırlıklarını devam ettirecek.” Dedi

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım sezonun ilk çalışmasının 17 Temmuz’da saat 18.00 de kendi tesislerinde yapılacağını da belirtti.