Yıldırım Holding'den 'Elazığ'da Fabrikaya Talipli Çıktı: 4 Bin Kişiyi İstihdam Edeceğimi Taahhüt Ediyorum' Başlıklı Haberimize Yanıt

Yıldırım Holding, 11 Temmuz 2024 Tarihli '4 Bin Kişiyi İstihdam Edeceğimi Taahhüt Ediyorum' haberimize yanıt veren bir açıklama gönderdi.

Yıldırım Holding'den 'Elazığ'da Fabrikaya Talipli Çıktı: 4 Bin Kişiyi İstihdam Edeceğimi Taahhüt Ediyorum' Başlıklı Haberimize Yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan açıklamada:

“www.elazighakimiyethaber.com adlı haber sitesinde 11.07.2024 tarihinde saat 21.50’de tarafınızca yayınlanan haberde Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sayın Ahmet AKMAN’ın açıklamalarına yer verildiği görülmüştür. Bu açıklamalarda Şirketimiz hakkında yapılan eleştirel yorumlar içerik olarak doğru olmadığı gibi gerçeği de yansıtmamaktadır.

Söz konusu hukuka aykırı işi yavaşlatma / işi durdurma eylemine ilişkin olarak yaşanmış olan ve halen yaşanmakta olan hukuki ve fiili durum ile de bağdaşmamaktadır.

Bu haber üzerinden Şirketimiz faaliyetleri hakkında yapılan yorumlar ve açıklamalar bu yönüyle eleştiri sınırını aşmakta ve Şirketimizin ticari itibarını zedeleyici unsurlar ihtiva etmektedir.

Şirketimiz uzun yıllardır bölgede madencilik sektöründe üretim faaliyeti göstermekte olup, siyasetten uzak, yöre halkına istihdam sağlayan, kurumlar vergisi listelerinde en üst sıralarda yer alan, başta bulunduğu bölgeye olmak üzere tüm ülkeye katma değer yaratmayı hedeflemiştir.

Ayrıca Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi hakkında yapılan açıklama kişilik haklarına, onur ve haysiyete açıkça saldırı ihtiva etmekte olup, bu açıklamalarla ilgili olarak yasal başvuru haklarımızı saklı tuttuğumuzun bilinmesini isteriz.

Bu nedenlerden dolayı eleştirilerinizin ve yorumlarınızın tarafımızca kabul edilmediğini ve tamamına itiraz ettiğimizin bilinmesini ve işbu cevaplarımızın tekzip hakkı çerçevesinde yayınlanmasını rica ederiz. Saygılarımızla.” ifadelerine yer verildi.