Yiğitcan Erdoğan, sözleşmesini feshetti

Elazığspor'dan alacaklarını tahsil edemediği için sözleşmesini fesheden son isim tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan oldu

Yiğitcan Erdoğan, sözleşmesini feshetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşayan TY Elazığspor’da sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Tam 6 futbolcusu alacaklarını tahsil edemediği için serbest kalan Bordo-Beyazlı ekipte sözleşmesini fesheden son isim tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan oldu. Takımın Antalya kampına katılıp katılmayacağı belirsiz olan tecrübeli oyuncu sözleşmesini feshederek serbest kaldı. Yiğitcan’a Misli.com 2. Lig ekiplerinden teklifler olduğu ve yakın dönemde bir takıma imza atacağı öğrenildi. 37 yaşındaki oyuncu ligin ilk yarısında 12 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi. Elazığspor’la daha önce yollarını ayıran futbolculardan Murat Ceylan Erbaaspor, Onur Alsu 68 Aksaray Belediyespor, Ahmet Doğan Sivas Belediyespor, Tufan Kelleci Serik Belediyespor ve Ömer Yıldız Vanspor FK ile anlaşmıştı.

 

TUFAN, SERİK BELEDİYESPOR'DA
2018-2019 Ara Transfer Dönemi’nde Gümüşhanespor’dan transfer edilen ve ilk yarının bitmesiyle alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Tufan Kelleci, Temsilcimiz TY Elazığspor’un rakiplerinden Serik Belediyespor’la anlaşmaya vardı. Serik Belediyespor, Tufan Kelleci’nin transferini resmi web sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, sağ bek Tufan Kelleci ile sözleşme imzalamıştır. Yeni futbolcumuza hoş geldin der, Serik Belediyespor’daki yolculuğunda başarılar dileriz…”denildi.
Bu sezon Türkiye Kupası da dahil olmak üzere Bordo-Beyazlı Formayla 19 maça çıkan 27 yaşındaki sağ bek, 1 gol kaydetti. Elazığspor’da böylelikle serbest kalma hakkı elde eden tüm futbolcular takımdan ayrılmış oldu.