YETKİLİLERE SESLENİYORUZ

Elazığ'ın Akçakiraz Beldesi Yenice Mahallesinde yaşayan vatandaşlar,yetkililerden kavşak talebinde bulundu.

YETKİLİLERE SESLENİYORUZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Akçakiraz Beldesine bağlı Yenice Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar,kavşak olmadığı için zor durumda kaldıklarını ifade etti.

40 YILDIR AKÇAKİRAZ’A BAĞLIYIZ

Yenice’nin Akçakiraz Beldesi’ne bağlı bir mahalle olduğunu ifade eden Muhtar Teknetaş,’’40 yıldır Akçakiraz’a bağlıyız.Bir çok sorunumuz çözüldü.Mahalle olarak eksikliklerimiz var ama önemli sorunlarımız bitti.Mücahit Yanılmaz’ın destekleri ile yolumuzun sıcak asfaltı döküldü.Teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

YETKİLİLERE DİLEKÇELERİ VERDİK

Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Teknetaş,yaptığı açıklamada,’’Bizim en büyük sorunumuz kavşağımız.Gerekli bütün yerlere dilekçelerimizi verdik.Bizler yetkililerden bir CEP istedik.Mahallemize girmek isteyen araçlar yaklaşık 3 kilometre yol gidip geri geliyorlar.Özellikle Şeker Pancarı zamanında sorunlarımız büyük oluyor.’’dedi.

KUYULU VE BAHÇEKAPI KÖYLERİNE GİDEMİYORUZ

Yaşadıkları sorunlar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Muhtar Teknetaş,’’Kuyulu ve Bahçekapı’ya gidemiyoruz.Yollarımız kapalı.Vatandaşlarımız zor durumda.Yetkililerden yardım bekliyoruz.’’dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZLERİ MUTLU ETTİK

Mahallesinde bulunan yolun asfaltlanarak daha kullanışlı bir hale geldiğini ifade eden Teknetaş,’’Sabahattin Kaya ve Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz.Bizlere söz verdiler.Ve yaptılar.Mahallemiz uzun zaman yaşadığı yol sorununu bitirdiler.’’dedi.

ARAZİLERİMİZE GİDEMİYORUZ

Bahçekapı Köyü Muhtarı Nadim Duman ise yaptığı açıklamada,’’Kavşağımızın yapılması lazım.Bu civarda bulunan bütün köylerimiz mağdur.Arazilerimize gidemiyoruz.Köye gitmek için 3 kilometre yol gidip geri dönüyoruz.Yetkililerin bizim bu sorunumuza bir çözüm bulması gerekiyor.’’dedi.

 

2 YERE KAVŞAK YAPILDI AMA BİZLERE BİR FAYDASI YOK

Kuyulu Köyü Muhtarı Numan Dinç ise yaptığı açıklamada,’’Bu yol arazilerimizin içinden geçiyor.Gereksiz yere 2 yere kavşak yapıldı.1800 metre iler de bir tane var.Bir diğeri ise köprünün orda.Yaklaşık 3 kilometre de bir kavşak yapılmış.Ama yanlış yerde yapılmış.Kavşağın yapılacağı yer bizlerin bulunduğu alan olması lazımdı.Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.En azından geçiş için bir CEP yapılırsa bizlere rahat ederiz.’’diye ifade etti.