YETKİLİLERDEN SADECE BİSİKLET İSTİYORUM!

Elazığ Aksaray Mahallesinde yaşayan Doğan Babat(14),2011 yılında geçirdiği trafik kazası nedeni ile sakat kaldı

YETKİLİLERDEN SADECE BİSİKLET İSTİYORUM!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Aksaray Mahdigeresinde yaşayan Doğan Babat(14),2011 yılında geçirdiği trafik kazası nedeni ile sakat kaldı. Yaşadığı kaza sonucu ayağında kalıcı olarak yaralar meydana geldi. Ailesinin maddi durumunun iyi olmamasından dolayı gerekli tedavileri yapılamayan Doğan, kendisine uzanacak bir yardım elini bekliyor.
‘’AİLESİ KÂĞIT TOPLAYARAK GEÇİMİNİ SAĞLIYOR’’
Sağlığına kavuşması için gerekli tedavilerinin yapılması gerektiğini ifade eden Doğan Babat,’Küçük yaşta yaşadığım kaza nedeni ile yaklaşık 4 yıldır sakat yaşıyorum. Ayağımda kaza nedeni ile yaralar meydana geldi. Bu yaralar yüzünden yürümekte zorlanıyorum. Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için tedavimi yaptıramıyorlar. Annem ve babam akşamları kâğıt toplamaya çıkıyor. ’diye ifade etti.
‘’OKULA DEVAM ETMEK İSTİYORUM’’ 
Yaşadığı talihsizliklerin okula gitmesine engel olmadığını dile getiren Doğan; ’Okulum evime yakın olduğu için her hangi bir zorluk yaşamıyorum. Okul arkadaşlarım ve öğretmenlerim bana hep destek oluyor. Tedavilerim yapılırsa daha rahat okula gidebileceğim. Büyüklerimden yardım bekliyorum. ’dedi.
‘’TEK İSTEĞİM BİR BİSİKLETİMİN OLMASI’’
Yetkililerden bir bisiklet istediğini ifade eden Doğan; ’Sakat olduğum için bisiklet şuan kullanamıyorum. Hep bir bisikletimin olmasını istemişimdir. Büyüklerimden bir bisiklet istiyorum. Tedavilerim yapılırsa ilk işim bisiklet kullanmak olacak. ’diye ifade etti.