Yenihayat'la yeni hayat!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Anadolu Üniversitesi galibiyetiyle şampiyonluk meşalesini yeniden alevlendirdi

Yenihayat'la yeni hayat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’a oldukça kötü başlayan ve üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Selahaddin Dinçel’le yollarını ayırıp takımın başına Bülent Yenihayat’ı getiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, adeta küllerinden doğuyor. Son olarak Anadolu Üniversitesi karşısında 2-0’dan maçı 3-2 kazanan Bordo-Beyazlılar’da şampiyonluk şarkıları yeniden söylenmeye başladı. Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın takıma kazandırdığı pozitif etki gözle görülürken, taraftarlar da genç teknik adama güveniyor.
“BİR OLALIM, BERABER OLALIM”
Maç sonu değerlendirmesinde birlik – beraberliğe vurgu yapan Bülent Yenihayat, “yolun sonu inşallah çok güzel olacak” dedi. Başarılı çalıştırıcının açıklamaları şöyle;
“Maça yaptığımız basit hatalar ile başladık ve kalemizde iki gol gördük. Oyunun devamında ilk yarı 5-6 tane net pozisyona girip maalesef değerlendiremedik. Ancak devre arası ve ikinci yarı maçı muhakkak kazanacağımızdan emindik. İkinci yarı başlar başlamaz goller bulduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık.
Öncelikle büyük Elazığspor taraftarına kocaman bir parantez açmak istiyorum. Maçtan hiç kopmadılar ve kazanacağımızı onlar bize açıkçası hissettirdi. Oyuncularım da sahada gereken her şeyi yaparak canla başla mücadele ettiler. En büyük kazanımımız 3 maçtır çok sayıda pozisyona girmemiz. Bunları sonuçlandırdığımız zaman inanıyorum ki çok farklı bir tablo ortaya çıkacaktır.
Bir olalım, beraber olalım; yolun sonu İnşallah çok güzel olacak...”dedi.