Yeniden Refah teşkilatı ilçe ve köyleri ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından ülke genelinde başlatılan 'Anadolu Buluşmaları' programı ilimizde de devam ediyor.

Yeniden Refah teşkilatı ilçe ve köyleri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İliminiz tüm ilçeler ve köylerini kapsayacak  “Anadolu Buluşmaları” çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu ilçeler ve bağlı köyler ziyaret edildi.
Yeniden Refah Partisi’nin ülke sorunlarına sunduğu çözüm önerileri ile halkın umudu haline geldiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

Yeniden Refah teşkilatı ilçe ve köyleri ziyaret etti

“Genel Merkezimiz tarafından yurt genelinde başlatılan “Anadolu Buluşmaları” kapsamında il teşkilatı olarak bizler de ilçe ve köylerimize yönelik programlarımızı sürdürüyoruz.  Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu on ilçemiz ve çok sayıda köyümüze ziyaret gerçekleştirdik. İl, Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın kolları üyelerimizin katılımları ile gerçekleştirilen ziyaretlerimizde hem vatandaşlarımızın sorunlarını diniyor ve çözülmesi amacıyla ilgili kurumlarımıza intikal ettiriyor hem de partimizin başta enflasyonla mücadele olmak üzere vatandaşımızı mağdur eden sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi aktarıyoruz.”

Yeniden Refah teşkilatı ilçe ve köyleri ziyaret etti

Çiftçinin ürettiği ürünleri zararına sattığı için artık ekip biçmek istemediğine dikkat çeken Başkan Karakuş; “Hükümet yetkililerimiz önümüzdeki süreçte en stratejik alanın tarım olduğunu bizzat kendileri açıklamalarına rağmen, bu alanda uyguladıkları yanlış politikalar sebebiyle çiftçimiz üretmek istemiyor, besicilerimiz havyan beslemek istemiyor. Bu durum ise önümüzdeki süreçte ciddi anlamda bir gıda krizine sebep olacak ve hükümet bugün çiftçimizden esirgediği, destekleri yurtdışına vererek gıda ürünü ihraç etmek durumunda kalacak” dedi.

Yeniden Refah teşkilatı ilçe ve köyleri ziyaret etti

“ÇARE YENİDEN REFAH”

Halkımız gibi çiftçilerimiz ve üreticilerimizin de umudu Yeniden Refah Partisi’dir diyen ve partilerine olan yoğun ilgiyi bizzat gördüklerini dile getiren Başkan Karakuş, halkın dört gözle Yeniden Refah Partisi iktidarını beklediğini ifade etti.