Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Mahalle Buluşmalarını Başlattı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, mahalle buluşmaları düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Mahalle Buluşmalarını Başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Belediye Meclis üyeleri ve diğer parti yetkilileriyle birlikte Salıbaba Mahallesi'nde halkın dertlerini dinledi.

İl Başkanı Karakuş, Elazığ'daki tüm mahallelerde her hafta çalışma yapacaklarını belirterek, halkın sorunlarını Belediye Meclisi'ne taşıyacaklarını ifade etti. Ayrıca, yerel yöneticilerin doğru yaptıkları işleri takdir edeceklerini, ancak halkın sorunlarına kulak tıkayanları da eleştirmekten çekinmeyeceklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Mahalle Buluşmalarını Başlattı

SALIBABA MAHALLESİNDE VATANDAŞ DERTLİ..

Pandemi, Deprem son olarak da ekonomik  kriz ile boğuşan Salıbaba sakinleri: “Benzin döküp mahalleyi yaksalar kurtulurlar”, “Su kesintisinden bıktık”, “ son 20 yıldır kentsel dönüşüm bekliyoruz” , “ alt ve üst yapı sorunlarımız var” şeklinde dertlerini dile getirdiler. “Geçmişte 94-99 yılları arasında refah partisi döneminde ekilen ağaçlar ve o dönemde açılan bulvar ve yolların harıcinde mahallemize bir çivi çakılmadı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ŞEHRİN BATISINDA KÖYLER MAHALLE YAPILIRKEN, SALIBABA VE ETRAFI KÖYLEŞTİRİLİYOR..

Şehrin doğu mahallelerini bilinçli bir şekilde köy haline getirdiler. Yerel yöneticilerin adil ve emin sıfatlarının olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar. Doğu ile batı arasında adil olmadıkları gibi verilen sözlerin yerine getirilmediğini, imar kentsel dönüşüm, alt yapı ve üst yapı ile ilgili verilen sözlerinde tutulmadığını ifade ettiler.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Mahalle Buluşmalarını Başlattı

MAHALLE MUHTARI HACI GüNEŞ “ Verilen Sözler Tutulmadı..”

Salıbaba Mahallesi Muhtarı Hacı Güneş, Yeniden Refah Partisi'nin tam kadro sahada olmasından memnuniyet duyduğunu, ancak diğer siyasilerin sadece seçimden seçime ilgilendiklerini ve verdikleri sözleri tutmadıklarını belirtti.

Muhtar Güneş, seçim döneminde mahallemizin sorunlarını yerinde gören siyasiler bugün artık selam dahi almadıklarını vurgulayarak, ekonomik krizin etkileriyle gençler bunalıma girdi, mahallemiz per perişan durumda. Kentsel dönüşümle ilgili kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Taleplerimizi seçimde not edip gittiler bir dahada dönüp bakmadılar.” dedi.