Yeni Ufuk'un 20. Yılı

Yeni Ufuk 20. Yılını kutluyor. 7 Ekim 2003'te merhaba demişti basın hayatına Yeni Ufuk. Bu tarih, ilimiz medya tarihinin de dönüm noktası olmuştu. 

Yeni Ufuk'un 20. Yılı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu tarihle birlikte ilimizde yepyeni bir gazetecilik anlayışı da başladı. Sadece eleştirmeyip sorgulayan, neden-sonuç ilişkisiyle olayları değerlendirip önerilerde bulunan, siyasiler ve bürokratların yanlışlıklarını korkusuzca haykıran yürekli bir ses vardı artık. 

Birçok bedeller ödeme uğruna bu tarihe kadar çizgisinden taviz vermeyen, sözünü dudaktan, gözünü budaktan esirgemeyen bir anlayışı hakim kıldı Yeni Ufuk. Merkezinde Elazığ, öznesinde Elazığlı vardı. Sorunlar önce Yeni Ufuk’ta gündeme gelir, buradan şehrin gündemi olur ve sonuçta yakılan bir meşale, çözüm bularak şehri aydınlatırdı.  

Yeni Ufuk bugün de asil ve her hâlükârda dik duruşu ile şehrimiz insanlarının tercümanı, halkın sözcüsü ve savunucusu olmaya devam ediyor. Yeni Ufuk’un 20. yayın yılını kutluyor,  gazetenin İmtiyaz sahibi Sayın Nafiz Koca’nın şahsında, geçmişten bu güne gazeteye emek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.