'Yeni Sezonda da Hedef Şampiyonluk Olmalı'

Narkoz Taraftar Grubu, yaptığı açıklamayla Elazığspor'da yeni sezonda da hedefin şampiyonluk olduğunu, bu doğrultuda tüm hazırlıkların tamamlanıp erkenden kampa girilmesi gerekildiğini söyledi.

'Yeni Sezonda da Hedef Şampiyonluk Olmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig’de önemli bir mücadele örneği sergileyen Elazığspor’da gözler yeni sezonda. Bu kapsamda taraftar gruplarının açıklamaları devam ediyor. Taraftarlar yeni sezonda da hedefin şampiyonluk olması gerektiğini belirterek başta transfer tahtasını açmak ve yeni sezona erkenden hazır hale gelebilmek adına tüm şehri kenetlenmeye davet ediyor.

“EL ELE KOL KOLA HEP BİRLİKTE 1.LİG’E”

Elazığspor tribünlerinin köklü taraftar gruplarından Narkoz da bir açıklama yayınlayarak Başta Elazığ Valisi olmak üzere tüm şehri desteğe davet etti. Narkoz Taraftar Grubu Başkanı Başkan Mücahit Biçer imzasıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yönetim futbolcu ve teknik heyet büyük bir mücadele ile şehrin ileri gelenlerinin de destekleri ile bu sezonu 2.lige çıkarak tamamladı. Elazığspor’umuz hala hak ettiği yerlerde değil. Yeni sezonda hedef şampiyonluk ve doğrudan 1.lig olmalı.

Bülent Yenihayat hocamız ile hiç zaman kaybetmeden yeni sözleşme imzalanması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir ve inancımızı en üst seviyeye taşımıştır. Ancak bu yeterli değil. Kemik kadroyu koruyarak ve bir kaç nokta transfer ile güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz. Tabi bunun için öncelikle transfer tahtamızı açmalıyız. Bizler bu süreçlerin çok fazla uzamasını istemiyoruz. Bütün transferlerimizi tamamlayıp erkenden kampa girmeli takım. Tarih boyunca bunu yapan takımlar hep başarılı olmuştur. Şehrimizin ileri gelenleri ellerini Elazığspor’umuzun üstünden çekmesin geçmişte yaşamış olduğumuz şampiyonluklarda olduğu gibi Valisi Belediye Başkanı Milletvekilleri STK’lar  hep destek tam destek diyerek şampiyonluk temelini sağlam atalım. Bizler inanıyoruz güveniyoruz. Serkan Başkanımızın da dediği gibi Elazığspor’u herkese sevdirdi. Eskiden destek olmaya çekinenler olurdu şimdi inanç ve güven herkeste var bunu devam ettirip mutlu sona ulaşalım.

Yolun sonu 1.Lig olsun Allah yardımcımız olsun....”