Yeni İhya Der 'Hz. Ömer Konferansı' Düzenledi

Peygamber Sevdalıları Platformu üyelerinden Yeni İhya Derneği Elazığ şubesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 'Faruk-u Adil Hz Ömer' konfe

Yeni İhya Der 'Hz. Ömer Konferansı' Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Peygamber Sevdalıları Platformu üyelerinden Yeni İhya Derneği Elazığ şubesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Faruk-u Adil Hz Ömer” konferansı düzenlendi.   Yeni İhya Der olarak yaptıkları tüm etkinlikleri İslami,  insani değer ve ölçüler çerçevesinde gerçekleştirdiklerini belirten Yeni İhya Der Elazığ Şube Baş. Yar. Zülfü ÖZTÜRK “ Konferans, panel, kutlu doğum mitingleri gibi eğitimsel ve kültürel çalışmalarda diğer taraftan zengin ve fakir arasında hayır köprüsü vazifesi görerek ihtiyaca göre yaptığımız gıda giyim vb. yardımlarda adalet ilkesini esas alarak bugünlere geldik” dedi.

Bundan sonrada nefes aldıkları müddetçe adalet ilkesinden asla vaz geçmeyeceklerini herkesin bilmesi gerektiğini dile getiren ÖZTÜRK “ Bu uğurda karşılaşacağımız hiçbir sıkıntı musibet, eziyet bizleri adalet ilkesinden ayıramayacağı gibi hiçbir kınayıcının kınaması da bu ilkemizden taviz vermemize neden olmayacaktır. Adaletten kastımız ; Rabb’imizin emir ve yasakları olan vahiy ve onu hayata geçirme projesi olan efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in söz ve fiili  davranışları  ekseninde hikmet ile hareket etmektir” diye konuştu.

Konferansın ardından yapılan dua ile program sona erdi.