Yeni̇hayat: 'Arnavutköy maçını kazanıp kötü gi̇den grafi̇ği̇ deği̇şti̇rmek i̇sti̇yoruz'

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Aksaray maçı için yaptığı açıklamada, maçın bekledikleri gibi geçtiğini söyledi ve Arnavutköy BLD. Maçını değerlendirdi.

Yeni̇hayat: 'Arnavutköy maçını kazanıp kötü gi̇den grafi̇ği̇ deği̇şti̇rmek i̇sti̇yoruz'

İlk yirmi dakikada rakibin kendilerini zorladığını, ancak sonrasında oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını belirten Yenihayat, "İlk yarının sonunda bireysel bir hatamız sonucu gol yedik ve devreye geride girdik" dedi. 

“BİREYSEL HATAMIZ VARDI” 

Devre arasında iki oyuncu değişikliği yaparak rakibin oyun planını tahmin etmeye çalıştıklarını ifade eden teknik direktör, ikinci yarıda daha atak oynadıklarını ve rakibe göre daha fazla pozisyon bulduklarını söyledi. Kaçırdıkları penaltı ve Berşan'la değerlendiremedikleri fırsatları hatırlatan Yenihayat, deplasmanda bu kadar çok fırsatı değerlendirememenin ve bireysel hata sonucu yedikleri golün mağlubiyet getirdiğini vurguladı. Yeni̇hayat 'Arnavutköy maçını kazanıp kötü gi̇den grafi̇ği̇ deği̇şti̇rmek i̇sti̇yoruz'

YENİHAYAT “OYUN İYİ FAKAT GOL ÜRETMEDE SIKINTI YAŞIYORUZ 

İki maçtır üst üste kaybettiklerini belirten Yenihayat, oyunun genel anlamda fena olmadığını ancak gol üretme konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Bireysel hatalardan kaynaklanan zaaflarını düzeltmeye çalıştıklarını söyleyen Yenihayat, hafta sonu oynayacakları Arnavutköy maçını kazanarak kötü giden grafiği tersine çevirmek istediklerini belirtti. 

YENİHAYAT “BU MAÇI KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” 

Yenihayat, "Bazı maçlarda kötü oynar ve rakibe üstünlük sağlarsınız, o zaman üzücü olmaz. Ancak sahada birçok şeyi yapıp, müdahalelerimize rağmen sonuç alamamak psikolojik olarak daha yıpratıcı oluyor" dedi. Arnavutköy maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini vurgulayan Yenihayat, bu maçı kazanarak moral bulmayı amaçladıklarını ifade etti.