YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİ ve KADIN DOĞUM SERVİSİ YENİDEN DÜZENLENDİ

Uzman hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi alt yapısı, ileri teknolojisi ve hizmet sunumu ile bölgede sağlık sektörünün çıtasını yükseltmeye devam eden Eğitim ve A

YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİ ve KADIN DOĞUM SERVİSİ YENİDEN DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzman hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi alt yapısı, ileri teknolojisi ve hizmet sunumu ile bölgede sağlık sektörünün çıtasını yükseltmeye devam eden Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir süre önce yeni klinik planlamalar yapılmıştı.

Klinik planlamalar kapsamında tek merkezde yeniden düzenlenen 1.2.3. basamak Yeni Doğan Yoğuna Bakım Üniteleri ile Kadın Doğum Servisi yapılan geniş kapsamlı bir Tv programı ile halka tanıtıldı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım sorumlusu Neonatoloji Uzmanı Dr.Nihan Hilal Hoşağası ile Kadın Doğum Uzmanı Dr.Gülfer Göktolga’nın katıldığı canlı yayın programı 45 dakika sürdü.

Programda Yeni Doğan Yoğun Bakım Üniteleri ve Kadın Doğum Servisinin yanı sıra Hüma Hatun Anne-Baba Okulu, Anne Oteli, Anne Bebek Uyum Odası ,Bebek Karşılama Odası ve Gebe Koçluğu uygulaması geniş bir VTR çekimi ile halka tanıtıldı.