YEN ANTEP'İ, BİTİR İŞİ!

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1

YEN ANTEP'İ, BİTİR İŞİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1. Lig’in 31. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, bugün Gaziantep Bş. Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Denizlispor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdıran Bordo-Beyazlı ekibimizde hedef, Gaziantep Bş. Belediyespor karşısında mutlak galibiyet. Evinde konuk ettiği Manisaspor’u 1-0 yenerek ligde kalma ümitlerini canlı tutan Gaziantep Bş. Belediyespor da Elazığ’a puan ya da puanlar için geldi. Bordo-Beyazlı ekibimizde bu maç öncesi sakat futbolcu bulunmazken, Ozan Tahtaişleyen kart cezası nedeniyle sahada olamayacak. Gaziantep Bş. Belediyespor ise Elazığ’a tam kadro geldi.

REKABETTE 16. RANDEVU
Elazığspor, tarihinde ilk kez 1997-1998 Futbol Sezonu’nda Türkiye 2. Ligi 5. Klasman Grubu’nda karşı karşıya geldiği G. Antep Bş. Belediyespor ile bugüne dek 7 sezonda 15 resmi maç oynadı. Elazığspor- G. Antep Bş. Belediyespor rekabetinde bugünkü 16. Randevu öncesinde geride kalan 15 maçta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet elde eden Elazığspor, 4 maçtan da berabere ayrıldı. Atılan gollerde ise Bordo-Beyazlı ekibimizin 20-17’lik üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR
Bordo-Beyazlı ekibimizin bugün oynanacak olan maça Çağlar, Hakan, Murat Kalkan, Mehmet Yiğit, Onur, Çağrı, Traore, Diarra, Tom, Youssef ve Kehinde onbiriyle çıkması bekleniyor. Bugün saat 18.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika TRTSPOR’dan canlı yayınla izleyiciye ulaştırılacak.