Yazıkonak Merkez Cami Işıl Işıl

Yazıkonak Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları sonucunda  çevresi LED ışıklarla bezenerek farklı bir konsepte kavuşan Merkez Camii 'nin yeni  hali&nb

Yazıkonak Merkez Cami Işıl Işıl
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazıkonak Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları sonucunda  çevresi LED ışıklarla bezenerek farklı bir konsepte kavuşan Merkez Camii ‘nin yeni  hali  Yazıkonaklı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.  Göreve geldiği 8  ay süresi boyunca sürekli yeni hizmet arayışları içinde olduklarını belirten Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın AYAZ “  Yazıkonak Merkez Camiimizin çevresini LED ışıklarla  aydınlattık. Camimizin yeni görüntüsünü  vatandaşlarımız çok beğendi. Bizi gören vatandaşlarımız   diğer camilerimiz içinde böyle bir düzenleme yapılmasını istiyor ve biz bu isteklerini geri çevirmeyeceğiz.  Allah’a şükür , 8 ay gibi kısa sürede Yazıkonak’ta bir çok yeniliğe imza attık. Marifet iltifata tabidir. Yaptığımız bütün çalışmalarda vatandaşlarımızın desteğini arkamızda htik. Onların yanımızda olması bize hep güç verdi, vermeye de devam edecek” dedi.

Başkan AYAZ, vatandaşların talepleri doğrultusunda Yazıkonak’ta bulunan iki camininde  etrafının ışıklandırılması için en kısa zamanda çalışmaya  başlayacaklarını  söyledi.