Ömer Enes YILAR

Bu Akşam Güzel Şeyler Olacak

Ömer Enes YILAR

Türkiye’nin en büyük ve en yeşil kampüslerinden birine sahip olan, tarihi uzun yıllara dayanan, çok önemli bir akademisyen kadrosuna sahip, başarılarıyla dünyaca ünlü listelere girmeyi başarmış ve özellikle mühendislik alanında ülkemize nam salmış şehrimizin gözbebeği, ülkemizin parlayan yıldızı Fırat Üniversitemizin tanıtımı için bugün önemli bir etkinlik düzenlenecek. 

Etkinlikle ilgili olarak şu bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum: 

“Öğrenci, akademik ve idari personel sayısı ile yaklaşık 50 bin kişiyi bünyesinde barındıran ülkemizin en köklü üniversiteleri arasında yer alan Fırat Üniversitesi’nin tanıtımı ve 5 – 20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek üniversite tercihleri sürecinde öğrenci adaylarının dikkatini Elazığ’a ve Fırat Üniversitesi’ne çekmek amacıyla sosyal medyada tanıtım kampanyası gerçekleştirilecek.

Sosyal medyada yapılacak olan çalışma ile gençlerin dikkatini çekmek hedeflenecek ve Elazığ ile Fırat Üniversitesi’nin ayrıcalıkları öğrenci adaylarına anlatılmaya çalışılacak.
6 Ağustos Cuma günü saat 20.00’deTwitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle Elazığ’ın ve Fırat Üniversitesi’nin farklılıkları ve değerini içeren paylaşımlar yapılıp öğrenci adayları Elazığ’a ve Fırat Üniversitesi’ne davet edilecek. Ayrıca Instagram uygulamasındaki çok sayıda büyük sayfada da Fırat Üniversitesi’nin tanıtım videoları yayınlanacak”

Bir kurum, bir hizmet, ya da bir ürün ne kadar iyi ve başarılı olursa olsun, yeteri kadar insana duyurulmadığı zaman hiçbir anlamı olmuyor ne yazık ki.. Yani meselenin özü; reklamın kalitesidir.

Şehrimiz turizm cenneti olabilecek muhteşem mekanlara,

Her türlü sanayi yatırımını kaldırabilecek potansiyele,

Konumu itibariyle önemli bir lojistik merkez olma özelliğine sahip olmasına rağmen bu konularda ne kadar kaliteli reklam yapabildiğimiz ve şehrimize bu sayede ne kadar turist, yatırımcı ve yatırım kazandırabildiğimiz konuları üzerine hep birlikte oturup düşünmemiz lazım…

İşte bu yüzden diyorum ki belki bugün gerçekleştirilecek etkinlikle bunun kapısını aralamış oluruz. Üniversite tarihinin en büyük tanıtım kampanyası yürütülürken bunun milat kabul edilmesi ve sonraki süreçler için emsal olması adına gerekli notlarımızı alacağız ve üzerine çalışacağız.

Buraya ayrı bir parantez açarak özellikle Elazığlı öğrenci adayları için de tanıtım faaliyetlerinin yoğunlaşması yönündeki tavsiyemi belirtmek istiyorum. İç tanıtımımızın etkili bir şekilde yapılması konusunu da önemli görüyorum.

Hakkı teslim etmek gerekirse bu konudaki yoğun gayretleri ve çabaları için Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkürlerimi iletiyorum. 

Direksiyona yetkin isimlerin geçmesiyle ne kadar önemli adımlar atıldığının farkına varma zamanı geldi artık. Bu etkinlikte önemli katkıları olduğunu düşündüğüm Furkan Dilaver’e de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu akşam, hep birlikte, çok güçlü bir sesle: #FIRATSENİBEKLİYOR
 

Yazarın Diğer Yazıları