Hüseyin KABUKÇU

Sergen Yalçın Cafer Aydın

Hüseyin KABUKÇU

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın’ın geçtiğimiz hafta basın toplantısında sarf ettiği tahta açılmazsa bu takım küme düşer sözleri Elazığ spor kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Bu sözlerin mevcut futbolcuları üzeceği ve takımı demoralize edeceği söylenmişti.
Tepkiler haklı mı haklı…
Bu durumu dillendirmek mevcut futbolcular üzerinde olumsuzluk etkisi oluşturabilir. Yolunda gitmeyen skorlar ve puan tablosu daha fazla futbolculara baskı oluşturabilir.
Transfer tahtasının açılması da elzem bir durum.
Gerçekleri görmek lazım ve buna göre yol belirlemek lazım. Tahta 4 yıl oldu kapalı ve mevcut kadro her geçen sene eriye eriye bu duruma geldi. Cafer hoca bu durumu dillendirmeye çalıştı ve acı gerçeği gözler önüne serdi. Konuşmanın mahiyetini yanlış yönlere çekmenin yanlış olduğu kanaatindeyim.

Sergen Yalçın…
Beşiktaş Teknik Direktörü Türk futbolunun Maradona’sı Sergen Yalçın, Ajax’a 2-0 kaybedilen maçta sakat olan futbolcuların durumuna dikkat çekerek, sakat futbolcuların takıma dönmesiyle daha iyi olacaklarını belirtti maç sonu açıklamasında.

Fark ne?
Şimdi Sergen hocanın bu açıklaması Ajax maçında forma giyen futbolculara güvenmediğini mi gösteriyor? Ya da bu futbolcular demoralize mi olacak?
İki teknik adamın konuşmaları arasında bir fark göremedim ben. Takdir siz değerli Elazığlılar’ın ve Elazığspor taraftarlarının…

Yazarın Diğer Yazıları