Hanifi Yavaş

CHP Hangi Ülkenin Partisi?

Hanifi Yavaş

CHP ile ilgili, dünden bugüne her gün yeni bir hayal kırıklığı yaşıyoruz.Yok hayır bu kadarı da olmaz dediğimiz her şey oluyor.Özellikle Kılıçdaroğlu, başa geldikten sonra CHP'de eksen kayması yaşandı.

Bunun planlı bir proje olduğunu her geçen gün daha net görüyoruz.Kılıçdaroğlu'nu kaset kumpası ile Parti'nin başına getiren güç, Özgür Özel ile aynı politikalara devam ediyor.

Kırk yıl önce herhangi biri " Gün gelecek CHP terör örgütünün siyasi uzantıları ile birlikte hareket edecek” deseydi, hadi oradan diyerek kimse inanmazdı.Irak'ın kuzeyinde 12 askerimiz vatan müdafaası uğruna maalesef şehit oldu.Mecliste grubu bulunan Ak Parti, MHP, İyi Parti, SP teröre karşı hazırlayarak imzaladıkları bildiriyi CHP ve DEM Partisi imzalamadı.

Hadi DEM Partisi PKK'nın siyasi uzantısı, ülkeyi bölmek istiyorlar anlıyoruz. CHP kimin uzantısı? Hangi ülkenin partisi? En temel milli meselemiz "terörle mücadele" konusunda devletin, iktidarın ve milletin yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?

Kılıçdaroğlu'ndan itibaren CHP, sınırımızda terörle mücadele için çıkarılan tezkereye HAYIR dedi. Kılıçdaroğlu'nun "PYD terör örgütü değildir" "PYD bize mi saldıracak" diye terörü meşrulaştırmaya yönelik açıklamaları hâlâ ortada.

Özgür Özel de , Kılıçdaroğlu'nun bıraktığı yerden devam ediyor. Her fırsatta terörün siyasi uzantıları ile görüşerek kameralara poz vermekten çekinmiyor. Sahneye çıkarak, Türk ordusuna işgalci diyen operacının elini öpüyor. 12 şehit için hazırlanan bildiriyi imzalamıyor. Siz her fırsatta bu ülkenin kurucu partisiyiz diye övünüyorsunuz.  Parti yöneticilerine ve seçmenlerine soruyorum.

Kurduğunuzu iddia ettiğiniz ülkeyi ve devleti parçalamak ve yıkmak isteyen terör örgütünün içimizdeki siyasi uzantıları ile ittifak içinde olmakla kendiniz ile çeliştiğinizin farkında değil misiniz?

Oy uğruna bu ülkenin geleceğini nasıl büyük bir tehlikeye soktuğunuzu görmeyecek kadar akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?

Bu hali ile CHP Milli Güvenlik sorunudur. Bu CHP'den vatan ve millet için hiç bir yarar beklemek mümkün değildir. Eğer hâlâ bu CHP'den vatan ve millet için umudu olan seçmeni varsa çok yazık.

Bu saatten sonra onlara da söyleyeceğim tek şey var. Gözleriniz kör, kulaklarınız sağır ve dilleriniz suskunsa; vatan,millet ve bayrak sevginizi bir kez daha kontrol ediniz. Ve buna rağmen hâlâ CHP diyorsanız siz bu vatana, millete ve bayrağa ait değilsiniz.

Yazıklar olsun size...

Yazarın Diğer Yazıları