'Yavuz Başkan'ın İzinden'

İyi Partiden istifa ettikten sonra yeni bir parti kuracağını açıklayan Yavuz Ağıralioğlu, partisinin resmi başvurusunu yapmadan örgütlenmeye başladı ve birçok şehre il başkanı ataması gerçekleştirdi.

'Yavuz Başkan'ın İzinden'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkez binasını tutan ancak isim konusunda henüz bir karar vermediklerini kamuoyuyla paylaşan Ağıralioğlu, şimdilik “YAVUZ BAŞKAN’IN  İZİNDEN” mottosu ve sloganını kullanıyor.

Ağıralioğlu, son il başkanı atamasını ise Sinop iline yaptı. “Yavuz Başkanın İzinde” adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Genel Başkanımız Sn. Yavuz Ağıralioğlu’nun olurlarıyla, Teşkilat Başkanımız Sn. Ayhan Erel tarafından Sinop İl Başkalığına Semih Erdoğan atanmıştır. Sinop ilimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Yakın zamanda partisinin resmi müracaatını yapacak olan Ağıralioğlu’nun Elazığ il başkanlığı için de bir isme teklif götürdüğü ve o ismin de teşkilat kurmak amacıyla çalışmalarına başladığı biliyor.

Yeni parti, daha çok siyaseti mahfillerde bilinen ve yıpranan isimler yerine genç ve farklı partilerde siyaset yapmamış isimler üzerinde yoğunlaşıyor.

Siyasette yeni bir arayış içinde bulunan ve kararsızlarla birlikte sandığa gitmeme tepkisi gösteren yüzde 30’a yakın bir kitleye yönelik politikalar üreten Yavuz Ağıralioğlu’nun, sorunlara bakışı, ikna gücü, hitabeti ve müspet muhalefet anlayışı ile ilk seçimlerde ciddi bir varlık göstermesi bekleniyor.