Yapımı tamamlanan Aksaray İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor

Ziver Holding tarafından yapımı tamamlanan Aksaray İmam Hatip Ortaokulu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin katılımı ile açılıyor.

Yapımı tamamlanan Aksaray İmam Hatip Ortaokulu Açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak depreminde büyük bir hasar alan Elazığ'da birçok okulda da hasar meydana geldi. Elazığ'da birçok hayırsevet işadmı tarafından okul yapılması için söz verildi. Bu sözlerden biri de Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'ye aitti. Depremin hemen ardından yapımına başlanan Aksaray İmam Hatip Ortaokulu'nun inşası tamamlandı.

İnşası tamamlanan okulun açılışı yarın Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin katılımı ile gerçekleşecek. 

Okulun açılışına tüm Elazığlıları davet eden Veysel Demirci ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "24 Ocak Elazığ depreminden sonra hasar gören Aksaray İmam Hatip Ortaokulunun yapım işini Ziver Holding olarak üstlenmiştik. Allah’ın izni ile Hazine ve Maliye Bakan Yrd. 
Nurettin Nebati, Milletvekillerimiz ve il protokolünün katılımı ile yarın saat:16.00 da açılışını yapacağız. Yarın açılışı yapılacak olan Ziver İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışına tüm halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı.